nyheder

888SPORT: Få op til odds 14,00 på Portugal Vs Island ved EM 2016

Når Portugal og Island tirsdag aften mødes i EM slutrunden 2016 vil mange danske fodboldfans holde med opgørets ”David” i mødet med den Portugisiske ”Goliat”. Det bliver spændende at se om Island kan fortsætte de flotte takter fra holdets EM kvalifikation. Hos 888Sport kan alle nye kunder lige nu få vanvittigt høje odds – uanset om man spiller på Portugal eller Island som vinder af dette opgør.
 

faa kraftigt forhoejede odds paa portugal island em 2016 hos 888sport © 888Sport

 
Når de to hold tirsdag aften løber på banen er Island på forhånd ikke levnet mange chancer for, at trække sig sejrrigt ud af opgøret – og det er da også et stjernespækket Portugisisk hold der venter dem. Islændingene har dog imponeret mod store hold i deres kvalifikation til EM 2016 og derfor kan de ikke udelukkes som overraskende vindere af opgøret. Hos 888Sport kan alle nye kunder lige nu få fantastisk flotte forhøjede odds på kampen. Tror du på sejr til forhåndsfavoritterne fra Portugal, så giver 888Sport odd 6,00 til dig – mens en overraskende sejr til Island vil udløse enorme odds 14,00. Der er dermed i dén grad mulighed for, at komme rigtig godt i gang som ny kunde hos 888Sport.
 

Sådan gør du:

  1. Opret din konto hos 888Sport ved at klikke på billedet ovenfor!
  2. Placer dit første væddemål på vinderen af kampen!
  3. Få dit odds boost så snart kampen er afsluttet!

 

Ny kunde? Få bonus!

Hos 888Sport finder du nogle af de bedste odds på det danske marked – og du kan herudover også glæde dig over, at kunne modtage den flotte 888Sport odds velkomstbonus i forbindelse med åbningen af din konto. Bonussen er på helt op til 1200 kr. hvis du opretter dig via linket her på siden og med rimelige krav til gennemspilning er dette bestemt en bonus vi kan anbefale. Vi ønsker dig held og lykke med dine odds væddemål på EM i fodbold hos 888Sport.
 
Ledte du i stedet for efter odds bonus til EM i Fodbold 2016?
 

Om forfatteren

forrige artikel
Få TV2 PLAY gratis med UNIBET!
næste artikel
UNIBET TILBUD: Odds boost på onsdagens EM 2016 kampe!