nyheder

Super odds på Tottenham vs. Watford!

Premier League holder igen pause og derfor ser vi frem mod en rigitg god kamp på onsdag. I den bedste engelske rækker møder Tottenham op mod Watford. Kampens spilles onsdag d. 30. januar og du kan spille med hos 888sport. Kampstart er kl. 21.00 dansk tid og der spilles på Tottenhams hjemmebane. 888sport giver dig i denne anledning forhøjede odds på begge hold. Hvem mon vinder opgøret? Tottenham ligger på en tredje plads og FC Watford følger lidt længere bage på en syvende plads. Med dagens betting bonus har du mulighed for at score ekstra høj gevinst. Tilbuddet gælder alle nye kunder der tilmelder første gang hos 888sport.dk. Hvad venter du på?
 

Super odds 888sport Tottenham vs. Watford
© 888sport

 

Super odds og velkomstbonus

Den danske liga holder stadig pause men vi kan glæde os til en rigtig god omgang fra Premier League. Denne 888sport bonus giver dig forhøjede odds på både Tottenham og Watford og du kan endda kombinere med den dejlig velkomstbonus på op til 1000 DKK!
Tilbuddet er i den grad unikt i og med at du kan kombinere de forhøjede odds med en utrolig god 888sport velkomstbonus. Det er ikke tit at man kan kombinere to tilbud i én men i denne omgang har 888sport valgt at give nye spillere mulighed for at bruge sig af begge tilbud. Du har dermed mulighed for at bruge de forhøjede odds bonus og en velkomstbonus på op til 1000 DKK fra 888sport. Du behøver ikke at gøre meget for at deltage og hvis du er kommet i gang vil du opleve en rigtig god bookmaker med gode odds og dejlige kampagner.
 
 
Sådan gør du:

  • Opret dig som ny kunde hos 888sport.dk
  • Burg koden 100BONUS for at modtage din velkomstbonus på op til 1000 DKK
  • Spil på nævnte kamp mellem Tottenham og Watford som dit første væddemål
  • Modtag utrolig høj gevinst som ny kunder!

 

Spil på Tottenham vs. Watford!

 

Op til 1000 DKK som bonus

Tilbuddet er utrolig godt og du kan endda, hvis du ikke gider spille med forhøjede odds blot bruge velkomstbonussen. Selvfølgelig giver det dog absolut mening at bruge begge tilbud i én. Husk nemlig at tilbuddet kun gælder nye kunder og at du ikke kan bruge forhøjede odds igen hvis du har oprettet dig som bruger. Idag kan du gavne af to tilbud og det endda til en absolut seværdig kamp. Opret dig hos 888sport få forhøjede odds i form at 888 Super Odds og brug velkomstbonus på 100% op til 1000 DKK for at komme godt fra starten i din betting oplevelser. Hvad venter du på? Opret som ny kunde hos 888sport og få glæde af dine betting bonus! God kamp og held og lykke!
 

Sign-up her!

Om forfatteren

forrige artikel
FA Cup hos Mr. Green - Arsenal vs. Manchester United
næste artikel
Slår Liverpool mesteren fra sæsonen 2015/2016?