nyheder

Super Odds: Wozniacki vs. Mertens hos betfair!

Det er lidt af en overraskelse at danske Caroline Wozniacki skal møde Elise Mertens i Australian Opens damesingle-semifinale. Den 22-årige belgier der blot ligger nummer 37 på verdensranglisten vandt over Elina Svitolina fra Ukraine med 6:4 og 6:0. Selvom det var en stor overraskelse vil Mertens møde op mod Wozniacki som “underdog”. Wozniacki må dog ikke undervurdere modstanderen og sætte fokus på de kommende kampe. Der mangler blot to sejre til dansk Triumph i Melbourne. Kampen som vil blive uhyre vigtig spilles kl. 14 australsk tid altså kl. fire dansk tid det vil sige du skal stå tidlig op hvis du gider se semifinalen live på tv.
 
Lige meget om du ser kampen live eller ej kan du hos betfair gavne at et super lækkert tilbud med forhøjede odds til denne tennis brag. Bookmakeren betfair byder på rigtig gode tilbud til både nye og eksisterende kunder og hvis du ikke allerede har oprettet bruger, burde du se på vores odds bonus sammenligning her på siden.
 

Semifinale Australian Open Wozniacki
© Betfair

 

Hvad er forhøjede odds?

Vi har allerede flere gange her på siden skrevet om de forhøjede odds tilbud som betfair jævnlig lancerer for deres nye kunder. Hvis man ser nærmere på tilbuddet er det i bund og grund ekstra odds bonus på udvalgte kampe. I dette nævnte opgør har f.eks. mulighed for at få en odds på 8.0 fremfor de alm. 1.44 som du ellers ville få hvis du spillede på en sejr til Caronline. Tilbuddet går hyppigt ud på at du skal oprette dig som ny bruger og dermed kvalificere dig til at spille på de forhøjede odds. Dette kan dog kun ske til en kamp og de fleste tilfælde kun til et beløb på 50 DKK. Du kan selvfølgelig spille for flere penge men kun de 50 DKK vil tælle med i de forhøjede odds. Alt i alt er tilbuddene dog altid seværdig. Især i dette tilfælde hvor man næsten er stensikkert på hvem der vinder.
 

 

Hvordan gør du?

Det er faktisk meget enkelt at tage tilbuddet i brug. Efter ganske få skridt er du allerde klar til at nyde dine forhøjede odds fra betfair.

  • Start med at oprette dig med koden ZSAJ47 og spil på en sejr til Wozniacki i kampen mod Mertens
  • Spil maks 50 DKK på nævnte kamp. (Du kan godt spille mere, men kun 50 DKK vil tælle til det forhøjede odds).
  • Vinder Caroline, giver betfair gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en betting bonus.

Husk at hvis du vinder udbetaler betfair din indsats kontant til din hovedkonto, og gevinsterne fra det forhøjede odds som en bonus på din bonuskonto. Dvs. indsats x alm. odds – indsats x forhøjede odds = bonus.
Bonussen skal gennemspilles en gang til min. odds på 1.50 indenfor 90 dage.
 

1.000 DKK velkomstbonus hos betfair

Mange gode kampagner og tårnhøje odds er med til at Betfair skal nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Enkelte og transparente vilkår for gennemspilning sørger for at du kan vinde store gevinster hos Betfair Når du opretter dig kan du gavne af en Betfair bonus på op til 1.000 DKK. Opret dig idag og spil idag og få din bonus afhængig af antallet af kvalificerede væddemål.

 

forrige artikel
Forhøjet odds til nye spillere! Danmark vs. Makedonien!
næste artikel
100% fodbold bonus hos Betstars.dk