nyheder

Super Søndag med Super Odds

Betfair tilbyder nye kunder ekstra høje odds til de to klassiske opgør Liverpool – Manchester United og Barcelona – Real Madrid på søndag. Hvis du endnu ikke har en Betfair konto, så se her hvad de kan tilbyde i ekstra velkomstbonus til Super Søndag.
 

Få din Betfair Bonus her!
© Betfair

 
De høje odds er kun forbeholdt nye kunder fra Danmark, som åbner en konto hos Betfair, og udover ekstra odds på Liverpool – Manchester United og Barcelona – Real Madrid, så tilbyder Betfair også 1000 kr. i freebets.
 

Sådan fungerer Betfairs Odds Bonus

For at være kvalificeret til at modtage Betfairs bonus skal du være ny kunde og benytte bonuskoden ved tilmelding. Vælg hvilken kamp og odds du vil spille på. Betfairs bonus gælder kun for de første 100 kroner, og hvis du vinder, så modtager du gevinsten på det normale odds med det samme, og differencen op til det højste odds modtages som en freebet token.
 
Eksempel
Du spiller 100 kr. på Liverpool sejr over Man United, som normalt er odds 2.00, men som Betfair udbyder til odds 6.00. Liverpool vinder og så modtager gevinsten på det normale odds med det samme (100 x 2.00) 200 kr. og de resterende 400 kr. får du som en freebet token.
 
Sign-up med bonuskode:

  • Sign-up med koden ZEP782 og spil på [6.00] Liverpool – Manchester United [8.00]
  • Sign-up med koden ZEP802 og spil på [4.00] Barcelona – Real Madrid [11.00]

 

1000 kr. freebet bonus

Udover de høje odds så giver Betfair også 5 x 200 kr. i freebets. For hvert fjerde spil på minimum 100 kr. til odds 1.40 eller derover modtager du en freebet token på 200 kr. Maksimalt fem af disse. En freebet odds bonus kan bruges på alle markeder, men det er kun gevinsten fra et freebet der udbetales og ikke selve værdien af det gratis væddemål.
 

Betfair odds Bonus
© Betfair

 

Storopgør i vente på søndag

Denne søndag er en dag som de fleste sports og betting fans ser frem til med længsel. Dagen starter med arvefjende opgøret i Premier League mellem Liverpool og Manchester United, hvor de udover de historisk tætte og følelsesladet opgør også kæmper om at komme i top 4 og sikre sig en plads i Champions League til næste sæson.
 

Stjernekrig i El Classico

Barcelona – Real Madrid er en stjernekrig udover det sædvanlige. Der er selvfølgelig Messi vs. Ronaldo, men også Bale vs. Neymar og Benzema overfor Suarez. El Clasico bliver ikke større indenfor fodbold.
 

Alternativ bonus til kampene

Hvis du gerne vil placere et bet på de to kampe, og ikke har noget imod at afprøve en nye bookmaker, så er der rigtig mange gode velkomstbonusser at vælge imellem. Få et overblik over bookmakernes odds bonusser.

Om forfatteren

forrige artikel
400 kr. Cashback Bonus på El Clasico
næste artikel
Unibet: 3 x Odds Bonus på El Clasico