nyheder

Gratis Superliga livespil hos Betsafe.dk!

Superligaen er tilbage og betsafe byder velkommen men et rigtig lækkert tilbud. Bookmakeren, Betsafe, som ikke tæller det største på det danske marked men som især er kendt for at være beting partner til Manchester City har introduceret et tilbud dedikeret til alle Superliga fans. Tilbuddet går ud på at for et gratis livebet hvis du blot spiller på den danske Superliga! Lyder dette ikke dejligt? Hvis du ikke allerede har oprette som ny kunde hos betsafe burde du ikke overveje længe. Opret i dag hos Betsafe og gå ikke glip af en sær beting-oplevelse.
 

Betsafe Superliga gratis livebet bonus
© Betsafe

 

Få dit gratis livespil

Superligaen er tilbage og du kan vise din passion for danske fodbold ved at snuppe dit 100 DKK gratis livebet hos BetSafe. Der er stor kamp om titlen i denne sæson og spændingen vil være på plads første kamp bliver fløjtet igang på fredag. Kampagnen som løber fra d. 5 februar indtil den 19. februar går ud på at du blot skal spille et prematch spil på Superligaen til mindst 100 DKK til en minimum odds på 1.5! Derefter modtager du direkte 100 DKK som gratis livespil. Dit gratis livespil vil bliver krediteret som freebet og skal blot aktiveres ved at krydse af i check-boksen på spillekuponen, inden du bekræfter dit valgte væddemål!
 
Dit FreeBet kan bruges på odds 1.5 eller højere. Vinder dit freebet, vil du få nettogevinsten udbetalt (du vil ikke få indsatsen udbetalt) og du skal omsætte nettogevinsten 3 gange til odds 1,50 eller højere indenfor 60 dage. Hvad venter du på?
 
Gå ikke glip at dette Superliga tilbud. Spil for 100 DKK og få 100 DKK som gratis livebet!

 

Fordobl din første indbetaling

1000 DKK som Betsafe bonus er et opråb til konkurrenterne, du kan ikke tage fejl. Hvis du først har valgt Betsafe som din nye bookmaker vil du ikke skifte igen. En imponerende høj startbonus og rimelige gennemspilningskrav er helt klart noget der sætter Betsafe i fokus for alle der er på jagt efter den bedste bookmaker på markedet.

forrige artikel
Odds bonus til nye spillere - spil på FC Valencia vs. FC Barcelona!
næste artikel
Få dit freebet - kombi forsikring hos bwin.dk!