nyheder

Superliga optakt – AGF vs. Esbjerg!

Så er vi klar med optakten til den danske Superliga. I aften kl. 19.00 tørner AGF og Esbjerg sammen og vi kan glæde os til at den bedste danske række vender tilbage. Pausen har været lang og nu glæder vi os til at komme tilbage på de danske stadioner. Dagens betting bonus giver dig mulighed for at score dejlig høje odds hvis der bliver scoret iblandt de to hold. Mål giver bonus odds. Få din bonus hvis der bliver scoret i aften og glæd dig til at du kan starte Superliga foråret med en ekstra gevinst fra betfair.dk! Hvad venter du på? Vi ser nærmere på tilbuddet længere nede i teksten.
 

Betfair bonus AGF Esbjerg
© Betfair

 

Bliver der målfest igen?

Årets allerførste Superliga-kamp står for døren, og kapløbet om top 6 bliver skudt i gang. Taber AGF, får holdet svært ved at nå det forjættede land og endnu sværere ved at indhente Esbjerg fB. Du kan i dag få forhøjede odds på hele 5.0 hvis der bliver scoret i kampen. Vidste du at de tre seneste besøg fra Esbjerg i Aarhus har budt på nogle store resultater af slagsen: 5-1, 6-2 og 3-1. Samlet målscore: 14-4. Tvivler du på at der bliver scoret i denne kamp? Få din bonus hos betfair og få glæde af denne odds bonus.
 

 
Er du klar til kampen på Ceres Park iaften fredag d. 08. februar? Vi er og glæder os til forhåbentlig mange mål fra kl. 19.00! Spil i dag med bonus hos betfair og få glæde hvis der blvier scoret i denne optakt kamp fra den danske Superliga.
 
Sådan gør du:

  • Opret en konto hos betfair med promokoden ZFBJ7C
  • Spil på et mål til at blive scoret i kampen AGF v Esbjerg
  • Spil maks 50 DKK på nævnte væddemål (Du kan godt spille mere, men kun 50 DKK vil tælle til det forhøjede odds).

 

Betfair velkomstbonus

Tilbuddet om de forhøjede odds gælder desværre kun nye kunder. Dette har som følge at du skal vælge mellem to tilbud hvis du opretter hos betfair. Enten forhøjede odds eller betfair velkomstbonus! Du kan nemlig desværre ikke kombinere tilbudet med betfair velkomstbonus. Betfair har en utrolig god velkomstbonus der giver dig mulighed for at score op til 1000 DKK! Ønkser du en startbonus fra betfair der giver dig 100% på din første indbetaling på op til 1000 DKK er du nødt til at bruge bonuskoden ZBBJ01 når du tilmelder! Efterfølgende modtager du efter have indbetalt dit bonusbeløb! Valget er dit! Held og lykke med betfair.dk!
 

Om forfatteren

forrige artikel
Superliga ist back! Spil med Super Odds!
næste artikel
Manchester United vs. PSG: Freebet for hvert mål!