nyheder

Superliga ist back! Spil med Super Odds!

Endelige, ja endelig vender den danske fodbold liga tilbage! Efter en næsten alt vor lang vinter kan vi glæde os til en god omgang bold fra den danske Superliga! I dag ser vi på et tilbud fra 888sport.dk. Bookmakeren har lanceret forhøjede odds til kampen mellem FC Nordsjælland og Brøndby IF! Alle nye kunder har mulighed for at score utrolig god velkomstbonus og derudover Super Odds på begge hold. Hvem tror du på? Få din odds bonus på både FC Nordsjælland og Brøndby IF. Spil med hos 888sport og få glæde af at den danske bedste fodboldrække vender tilbage! Superliga is back!
 

Super odds FCN vs. BIF 888sport
© 888sport

 

Begge skal have point med hjem

Bolden ruller igen i Dammarks bedste fodbolds række, og rundens måske mest interessante kamp spilles i Farum, hvor begge mandskaber har brug for en sejr. Nordsjælland kan stadig nå slutspillet men er nødt til at vinde for at få yderligere tre point på kontoen. Samme gælder for Brøndby IF. Klubben har dog ingen stor chance for at snakke om guld i år og skal hellere se på at klubberne bag dem ikke overheller. Vi ser frem til en intens kamp på søndag d. 10. februar. Kampstart er kl. 16.00.
 
Begge hold er uden tvivl nødt til at have point med hjem men du kan få bonus med hjem. 888sport har lanceret tilbud eksklusivt til alle nye kunder der opretter bruger hos 888sport.dk Du har som ny kunde mulighed for at få utrolig god 888sport bonus med hjem! Hvis du som ny kunde bruger bonuskoden 1000BONUS kan du få velkomstbonus og endda Super Odds på denne kamp. Opret og spil på denne kamp som dit første væddemål og ny din start bonus med de forhøjede odds på enten FC Nordsjælland eller Brøndby IF!
 

Spil på Nordsjælland vs. Brøndby!

 

Kæmpe gevinst boost

Få din ekstra gevinst på enten Nordsjælland eller Brøndby IF med denne betting bonus. Spiller du for 50 DKK på en sejr til de alm. odds modtager du blot 155 DKK retur hvis Nordsjælland vinder. Dagens 888sport tilbud giver dig boost og du kan vinde 850 DKK med en indsats på blot 50 DKK. Samme gælder for en sejr til Brøndby IF. Før var der mulighed for at vinde 102.5 DKK med en indsats på 50 DKK. Nu kan du vinde hele 550 DKK med samme indsats. Lyder dette ikke godt? Hvad venter du på?
 

Forhøjede odds og velkomstbonus

Super odds er i den grad fantastisk at du har mulighed for at kombinere med 888sport velkomstbonus! Du har dermed som ny kunde chance for at oprette dig med bonuskoden 100BONUS og gavne af super odds og en velkomstbonus på op til 1000 DKK. 888sport.dk giver dig 100% oveni i din første indbetaling op til 1000 DKK. Husk blot at bruge koden hvis du opretter dig som ny kunde hos 888sport.dk.
 

Sign-up her!

Om forfatteren

forrige artikel
Top odds hvis City slår Arsenal!
næste artikel
Superliga optakt - AGF vs. Esbjerg!