nyheder

Superliga Triple Forsikring

Scandic Bookmakers kommer danske odds spillere til undsætning med en ekstra forsikring på Superligaen. Spil på tre kampe på den bedste danske række, og hvis din kupon fejler med en enkelt kamp, så får ud din indsats retur som en odds bonus.
 

Scandic Bookmakers Superliga Bonus
© Scandic Bookmakers Superliga Odds Bonus

 
For at gøre brug af en Superliga forsikring skal man oprette en konto hos Scandic Bookmakers, og hvis du skynder dig, kan du få op til 750 kr. i velkomstbonus. Men deres tilbud udløber den 1/3 2015, så åben en konto idag!
 

Sikring på din Superliga kupon

Spil på tre kampe fra Superligaen på en kombi odds kupon, og hvis kun én af dem misser, så tilbagebetaler Scandic Bookmakers din indsats. Du skal du spille minimum 50 kr., hver kamp skal have minimum odds 1.50 og den maksimale odds bonus er 200 kr.
 
Scandic Bookmakers triple forsikring gælder kun op Superligakampe og kun for denne runde frem til den 2. Marts. Eventuelle odds bonusser skal gennemspilles 1 gang til odds 1.50 inden de kan udbetales, og der er kun én Triple forsikring per kunde i hver runde.
 

Tøffe freebet på Brøndby – FC Midtjylland

Stig Tøfting og Scandic Bookmakers fortsætter deres ’Tøffes Top Tip’ freebet bonus. I denne uge tror Plæneklipperen på at FCM vinder og at uafgjort ikke tæller i topkampen mellem Brøndby og FC Midtjylland. Hvis du placerer et spil på minimum 50 kr. på netop det udfald, så tilbagebetaler Scandic Bookmaker din indsats – op til 100 kr. – hvis ikke det er tilfældet. Udbetalingen er en odds bonus, som skal gennemspilles én gang til odds 1.50 indenfor 60 dage, før den kan udbetales.

Om forfatteren

forrige artikel
Ekstra høje odds på Liverpool – Man City & Chelsea – Tottenham
næste artikel
Kom til Ishockey i Rungsted og få et ekstra bet!