nyheder

Tilbud hos Betfair: Vanvittige odds på Superliga og El Clásico

Den kommende weekend kan, hvis forårsvejret alligevel ikke viser sig fra sin bedste side med fordel tilbringes indendøre foran TV-skærmen. Denne weekend byder nemlig på adskillige spændende opgør både herhjemme i Alka Superligaen og ikke mindst i den Spanske La Primera Divicion, hvor ”El Clásico” nok engang står for døren. Som om det ikke var nok med den sportslige spænding og kvalitet, ja så kan du også lige nu hos bookmakeren Betfair få tårnhøje odds på flere af weekendens fodboldkampe.
 

faa taarhoeje odds paa superliga og el clasico hos Betfair 2016
© Betfair

 
Fredag klokken 17.00 skydes Superligaen igen i gang efter landskamppausen når Aab står overfor FC Nordsjælland. Til denne kamp må det uden tvivl forventes, at det er nordjyderne der kommer ind med mest selvtillid og det er samtidig også dem, der har mest at spille for. Hos Betfair kan du få hele odds 5,0 hvis du spiller på en sejr til Aab – det er med andre ord virkelig gode penge du kan tjene og ovenikøbet på et meget sandsynligt resultat.
 

Spil på Aab – FC Nordsjælland her!

 
Tilbuddet er virkelig et gavmildt af slagsen og det gælder for nye kunder hos bookmakeren Betfair som samtidig også tilbyder deres store Betfair velkomstbonus til alle der opretter en ny konto og foretager en indbetaling på kontoen. Du kan få helt op til 1000 kr i velkomstbonus.
 
På “El Clásico” kan du ligeledes få odds 5,0 – denne gang hvis du spiller på en sejr til favoritterne fra Barcelona. Igen er der tale om et virkelig højt odds som der er overvejende sandsynlighed for vil gå hjem. Hvis det derimod er modstanderen fra Real Madrid der vinder, så får du helt vilde odds 10,00 på dette! Spil på dette ved at klikke herunder.
 

Vind med Betfair på El Clásico her!

 

Sådan får du dine super odds

  1. Opret dig som kunde hos Betfair!
  2. Spil på kampen – og vind, herefter får du dit odds boost. Skulle uheldet være ude, så er der ingen grund til, at fortvivle – for Betfair er virkelig fair – og betaler din indsats tilbage til dig!
  3. Du får udover dette også et freebet på 200 kr. hver gang du har placeret 5 single odds væddemål på minimum 100 kr (til minimum odds 1,50).

 
Velkomstbonusser
Hos Betfair er de bestemt ikke nærige med deres velkomstbonus og du kan læse meget mere om Betfair og andre bookmakeres tilbud i vores grundige odds bonus sammenligning!
 

Om forfatteren

forrige artikel
888Sport tilbyder kæmpe odds på El Clásico - Vind stort nu!
næste artikel
Unibet tilbyder 3X Risikofrit odds til nye kunder