nyheder

Sverige – Danmark: Spil for 100 kr. – få 100 kr. gratis!

Hos bookmakeren NordicBet kan du spille for 100 kr. på Sverige – Danmark og få et gratis væddemål for 100 kr. til returopgøret på tirsdag i Parken. Alt hvad det kræver er en NordicBet konto, og så at du spiller på lørdagens kamp i Stockholm.
 

NordicBet Bonus til Sverige - Danmark
© NordicBet

 
For danske fodboldfans og vaske ægte roligans kommer julen tidligt i år – og lad os håbe det bliver en rød-hvis jul. Når Danmark på lørdag løber på banen til det første af de to afgørende Play-off kampe imod Sverige, så vil hele nationens øjne være rettet imod Morten Olsens udvalgte. Hvis du har planer om at gøre kampen en smule mere spændende, så kan du hos NordicBet få et gratis væddemål ved blot at spille 100 kr.
 

Sådan får du 100 kr. gratis bet til Danmark – Sverige

  1. Åben en NordicBet konto og tilmeld dig kampagnen online
  2. Sæt et single pre-match væddemål for 100 kr. på 1X2 i Sverige – Danmark
  3. Så får du automatisk et 100 kr. freebet til returkampen på tirsdag

Husk at indsatsen er præcis 100 kr. og der skal spille inden kampstart på 1X2-markedet. Her er kick-off tidspunkterne for de to play-off kampe:

  • Sverige vs. Danmark – Lørdag d. 14. november kl. 20.45
  • Danmark vs. Sverige – Tirsdag d. 17. November kl. 20.45

1000 kr. Sign-up bonus hos NordicBet

Hos NordicBet kan du desuden få op til 1000 kr. i velkomstbonus, hvis du er ny kunde og åbner din første konto. Du skal være 18 år eller derover og have bopæl i Danmark, så er du kvalificeret til at få en 100 % bonus på første indbetaling hos NordicBet.
 
Hvis du har planer om at sætte et bet på EM play-off kampen, så tjek også alle de andre odds bonusser vi har til EM 2016.

Om forfatteren

forrige artikel
Betfair: Tjen op til 2000 kr. ved odds på Danmark
næste artikel
US sport Kombi-bet forsikring