nyheder

Mr Green: Buccaneers – Chiefs: Vælg selv din vinder til odds 5.00

Årets største enkeltstående begivenhed står for døren, når Tampa Bay Buccaneers og Kansas City Chiefs mødes i Super Bowl LV (55).
 
Her har Tampa Bay Buccaneers noget så sjældent som hjemmebane, da Super Bowl spilles på Raymond James Stadium i Tampa.
 
Super Bowl fejres altid på mange måder. Du kan blandt selv vælge dine Super Bowl odds med Mr. Green, der lige nu giver nye spillere muligheden for at vælge sin egen Super Bowl-vinder til odds 5.00,
 

Tampa Bay Buccaneers - Kansas City Chiefs odds
© Mr. Green

 

Sådan får du odds 5.00 på Super Bowl

Det er sjældent, at man ser Super Bowl odds i nærheden af odds 5.00, da det kræver, at det ene hold er store favoritter, for at oddset på det andet hold kommer derop.
 
Odds 5.00 er ikke desto mindre det, som du kan få – på både Tampa Bay Buccaneers og Kansas City Chiefs med denne Mr. Green bonus.
 
Mr. Green har her boostet oddset på Tampa Bay Buccaneers fra odds 2.43 til odds 5.00, mens oddset er forhøjet fra 1.58 til 5.00 på Kansas City Chiefs.
 
Du får de forhøjede odds ved at gøre følgende:
 

  1. Gå ind på Mr. Green
  2. Tilmeld dig
  3. Vælg din vinder af Super Bowl mellem Tampa Bay Buccaneers og Kansas City Chiefs
  4. Spil op til 5.00 kr. på en vinder
  5. Oddset boostes automatisk til 5.00 på kvalificerede vinderkuponer
  6. Modtag dit odds boost kontant uden omsætningskrav

 

 
Denne betting bonus fra Mr. Green adskiller sig fra den traditionelle velkomstbonus ved, at den ikke har noget omsætningskrav. Rammer du dermed den rigtige vinder i Super Bowl 2021, så kan du efterfølgende bede om at få den udbetalt, uden du først skal gennemspille den et bestemt antal fange.
 
Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.
 

Historisk Super Bowl venter

Super Bowl LV skriver NFL-historie, da det er første gang, at værtsklubben spiller Super Bowl på egen bane. Tampa Bay Buccaneers er nemlig det første hold i NFL’s historie, der skal spille en finale på egen bane.
 
Det bliver næppe mindre historisk ved, at det er de forsvarende Super Bowl-vindere fra Kansas City Chiefs, som de står overfor.
 
Kampen kan få yderligere en historisk vinkel, hvis det lykkes den 43-årige quarterback Tom Brady at vinde endnu en Super Bowl efter sit, for mange, lidt overraskende skifte væk fra New England Patroits – en klub han med 20 sæsoner for nærmest var blevet et synonym med.
 
Brady står dermed i sin 10. Super Bowl, når han løber på banen med Buccaneers. Brady har vundet seks af dem.
 
På den anden side står de forsvarende Super Bowl-vindere, der skal forsøge at blive det første hold siden Brady og Patriots til at vinde titelforsvaret siden 2005.
 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Få freebet til årets første superligarunder 2021
næste artikel
Vind 250.000 kr. på Super Bowl med Unibet