nyheder

Tennis hos Betsafe – Safe Bet og 100% Bonus

Nyd af to rigtig dejlige tilbud hos betsafe! Betsafe er en af de bookmaker som ikke kommer et hav af tilbud til deres kunder, men hvis de gør så er tilbuddet fantastisk og seværdig. Den populære bookmaker giver dig i denne omgang mulighed for to rigtige gode tilbud. Overvejer du ny eller yderligere bookmaker kan vi virkelig godt anbefale betsafe. Betsafe er kendt som officielle betting-partner hos Manchester City og har skabt sig en unik niche med deres statistiker som gøre det meget nemt for dig at placere de bedste bets. Hvis du så vinder har betsafe efter egne udsagn de hurtigste udbetalinger. Se dog selv på vores side og sammenlign med andre bookmaker på det danske marked.

 

Slå op hos betsafe – Safe Bet og velkomstbonus!

Få op til 1000 DKK i Betsafe startbonus hvis du opretter dig som ny kunde. Betsafe er kendt for at have de bedste odds på markedet og et kæmpe udvalg af livebets. Opretter du bruger i dag fordobler Betsafe dit første indskud, derudover vil du modtage Safe Bet på 250 DKK hvis du spiller på hvilken som helst US Open bet med en odds på 1.50 eller højere. For at få nævnte Safe Bet skal du blot have 250 DKK stående på dit konto i ægte penge. Safe Bet kan kun bruges på US Open og det er meget vigtig du markere dit odds med de ægte penge som ”Safe Bet” i tilsvarende boks. Safe Bet kan bruges på til både prematch-og livemarked, taber du dit bet refunderer Betsafe din indsats direkte. Vinder du dit Safe Bet vil du få nettogevinsten, som kun skal omsættes én gang indenfor 60 dage til en minimumodds på 1.50 inden du kan få udbetalt din bonus. Husk du derudover kan tage brug af 100% velkomstbonus!

 

Betsafe velkomstbonus US Open
© Betsafe

 

To eksklusive tilbud i ét!

Det er meget enkelt for at få velkomstbonussen. Opret dig på hjemmesiden, lav din første indbetaling på mindst 100 DKK og få op til 1000 DKK i bonus. Bonussen er kun tilgængelig for alle nye kunder fra Danmark der åbner konto via hjemmesiden betsafe.dk. Det er meget vigtigt at du aktiver din bonus enden du sætter dit første spil. Bonussen udløber efter 60 dage, såfremt du ikke overholder omsætningskravene. Omsætningskravene er dog meget simpelt og absolut i orden. Bonusbeløbet skal omsættes 6 gange på hvilket som helst odds med et minimum odds på 1.5 eller højere.
 

 

Betsafe en unik bookmaker på markedet

Alt i alt er Betfair en meget godt valg hvis det gælder bookmaker i Danmark. Markeds bedste odds, kæmpe udvalg af sportsgrene og mange underholdene og gode live bet tilbud. 1000 DKK som velkomstbonus er et opråb til konkurrenterne, du kan ikke tage fejl. Hvis du først har valgt Betsafe som din nye bookmaker vil du ikke skifte igen. En høj startbonus og rimelige gennemspilningskrav er helt klart noget der sætter Betsafe i fokus for alle der er på jagt efter den bedste bookmaker på markedet.

 
Som nævnt ovenfor er det en god mulighed for at komme godt i gang dog er gennemspilningskravene idengrad seværdig at man næsten ikke kan vente længere. Hvis du ikke allerede har oprettet bruger skulle du se nærmere på betsafe. Hos betsafe nyder du godt af daglige tilbud samt alle nødvendige statistikker du behøver for at placere de bedste væddemål. Derudover er betsafe efter egne udsagn den bookmaker med den hurtigste udbetalinger på markedet og sidst men ikke mindst er betsafe trofast sponsor for topholdet Manchester City og kan se tilbage på 10 års erfaring i sportsbetting branchen.

 

forrige artikel
US Open hos bet365 - få 50% oveni
næste artikel
Riskfree bet hos NordicBet – 100 DKK til US Open