nyheder

Tipico 100 kr. gratis bonus til Community Shield

I weekenden spilles den mest prestigefyldte af sommerens venskabskampe, nemlig Community Shield i England. I år møder sidste års engelske mestre Chelsea pokalvinderne fra Arsenal. Den tyske bookmaker Tipico tilbyder en 100 kr. odds bonus til Community Shield 2015 via deres Facebook-side.
 

På Tipicos Facebook-side får du massere af odds bonusser
© Tipico

 

Charity Shield konkurrence på Facebook

Tipico afholder en lille odds konkurrence på deres Facebook-side, hvor de spørg om man kan forudsige, hvem der scorer det første mål i dette års Community Shield opgør? Man skal blot ’synes godt om’ deres post og i kommentarfeltet komme med sit bud. Tipico giver en odds bonus på 100 kr. og trækker lod i blandt alle de rigtige svar.
 
Tre trin til 100 kr. bonus

  1. Åben en Tipico konto og få 1000 kr. i velkomstbonus
  2. Like Tipicos opslag på Facebook
  3. I kommentarfeltet gætter du på første målscore

Bud skal være sat inden kick-off kl. 16.00 søndag den 2. August, og hvis du gætter rigtigt, og vinder lodtrækningen i blandt de rigtige, så overfører Tipico 100 kr. til din konto. Dette beløb skal omsættes 3 x til odds 1.50 før det kan hæves.
 

Tipico 1000 kr. velkomstbonus til nye kunder! © Tipico

 

Tipico 1000 kr. Velkomstbonus

Udover de løbende odds bonusser fra Facebook så tilbyder Tipico en gavmild 1000 kr. velkomstbonus til nye kunder, som åbner deres første konto. Tipico’s sign-up bonus er en såkaldt indbetalingsbonus, hvor bookmakeren fordobler ens første indskud med 100 % og i dette tilfælde op til 1000 kr.
 
Læs mere om hvordan du kan få Tipico 1000 kr. velkomstbonus.
 

Hvem er Tipico?

Tipico er en af de større og mere kendte bookmakere i Danmark, og med ansættelsen af Peter Schmeichel og et samarbejde med DBU og landsholdet, så har de fået slået deres navn fast i de fleste odds og betting fans. Tipico er en tysk bookmaker, som har fokus på at levere sikker spil og underholdning.
 
Med mottoet ’dit spil i sikre hænder’ og ansættelsen af en safehandsarmy bestående af Peter Schmeichel, Oliver Kahn og den østrigske målmand Michael Konsel, så lægger de stor vægt på at give odds spillere en sikker betting oplevelse. Se herunder en kampagne, som de to målmandslegender Oliver Kahn og Peter Schmeichel lavede for Tipico.
 


Om forfatteren

forrige artikel
Sidste chance: 300 kr. Superliga Freebet
næste artikel
Scandic Bookmakers: 50 % ekstra, hvis AGF scorer!