nyheder

100 kr. Tipico Bonus fra Facebook

Den tyske bookmaker Tipico, som har Peter Schmeichel som frontfigur i Danmark, giver sin kunder muligheden for at få ekstra odds bonusser via deres Facebook-side. Én gang om ugen sætter Tipico 100 kr. på spil, hvis du deltager i deres konkurrence på deres Facebook-side.
 

På Tipicos Facebook-side får du massere af odds bonusser © Tipico

 

Tipico odds bonus på Facebook

Hvis du har en konto hos Tipico, og samtidig har ’liket’ deres hjemmeside på Facebook, så er du nok allerede klar over at du ca. en gang om ugen kan deltage i en lille konkurrence om 100 kr. Hver uge stiller Tipico et spørgsmål i retning af ”I hvilken af disse tre Superliga kampe scores der flest mål?”, og så giver de tre valgmuligheder.
 

Sådan deltager i konkurrencen

Alt hvad du skal gøre for at deltage i Tipicos lille Facebook konkurrence og få chancen for at vinde en odds bonus på 100 kr., er at ’like’ deres post og svare rigtigt på spørgsmålet. Tipico trækker lod imellem alle de rigtige besvarelser, og hvis man vinder, så indsættes de 100 kr. på ens Tipico konto. En eventuel bonus skal dog først omsættes 3 x til odds 1.50 før den kan komme til udbetaling.
 

Tipico 1000 kr. Velkomstbonus til nye kunder © Tipico

 

1000 kr. Tipico velkomstbonus

Nye kunder som åbner en Tipico konto kan desuden gøre brug af en velkomstbonus på 1000 kr. Med Tipicos velkomstbonus får du fordoblet første indskud op til 1000 kr., så hvis du sætter 1000 kr. ind på din konto, så modtager du samtidig 1000 kr. i bonus fra Tipico.
 
For at kvalificere dig til Tipicos velkomstbonus skal du være over 18 år fra Danmark og åbne din første Tipico-konto. For at få Tipicos velkomstbonus til udbetaling skal du omsætte bonus og indskud i alt 6 x til odds 2.00. Vi har samlet fem oplagte odds bonusser til sæsonstarten, hvor du nemt kan få overblik over, hvilket er de letteste odds bonusser at gennemspille.

Om forfatteren

forrige artikel
888sport på vej med en odds bonus?
næste artikel
200 kr. freebet på Brøndby – AC Omonia