nyheder

250 kr. Odds Quiz til Danmark – Albanien

Tipico afholder på deres Facebook-side en fodboldquiz, hvor man kan vinde en odds bonus på 250 kr. til sin Tipico konto. Gæt rigtigt på tre udfald til Danmarks kamp imod Albanien på fredag og deltag i konkurrencen om en ekstra 250 kr. bonus til betting hos Tipico.
 

Tipico Facebook Quiz til Danmark - Albanien © Tipico

 

3 rigtige svar = 250 kr. Tipico Bonus

På Tipicos Facebook-side kan du deltage i en lille quiz, som kan skæppe ekstra til din Tipico-konto. Hvis du er fodboldfan og har tjek på dit landshold, så skal du blot svare rigtigt på 3 spørgsmål for at deltage i quizzen. Like Tipico’s Facebook-side og deltag ved at skrive dine svarende i kommentarfeltet.

  1. Scorer Nicklas Bendtner?
  2. Får Simon Kjær gult eller rødt kort?
  3. Holder Kasper Schmeichel målet rent?

Hvis du rammer alle tre spørgsmål rigtigt og vinder lodtrækningen af de deltagere, som ramte rigtig, så får du 250 kr. i odds bonus på din Tipico konto. Denne bonus skal gennemspilles 3 gange til odds 1.50 og husk at du skal gætte inden kampstart fredag den 4. September kl. 20. 45.
 

1000 kr. Tipico Velkomstbonus

Du behøves ikke at have en Tipico konto for at deltage i quizzen, men hvis du vil modtage præmien, så er det en god ide at oprette dig som Tipico-bruger. Nye kunder, som er 18 år eller derover og har bopæl i Danmark, kan benytte sig af en gavmild 1000 kr. velkomstbonus fra Tipico.
 
Alt hvad du skal gøre er at åbne en konto og så fordobler Tipico din første indbetaling op til 1000 kr. Der gælder dog visse omsætningskrav til Tipicos sign-up bonus – læs mere om dem i vores beskrivelse af Tipicos velkomstbonus.

Om forfatteren

forrige artikel
Få 100 kr. Freebet til Armenien – Danmark
næste artikel
3 x Odds Bonus til US Open