nyheder

EM 2020: Tjekkiet – Danmark odds sammenligning

Danmark lammetævede Wales lørdag aften, og er dermed videre til kvartfinalen ved dette års EM 2020. Tjekkiet forårsagede en af de største overraskelser i slutrunden indtil videre, da de slog Holland ud af turneringen i ottendedelsfinalen. Danmark er derudover bar blevet stærkere og stærkere siden nederlaget på åbningsdagen mod Finland. Men Hjulmand og co. slog altså Wales 4-0 i sidste runde og har dermed scoret 8 mål i deres to seneste kampe. I forbindelse med kvartfinalen mod Tjekkiet har vi her hos Bonus Betting kigget på odds, optakt og mulige startopstillinger til kampen. Vi vil her i artiklen også komme ind på hvilke EM 2020 bonus til kampen der ligger og venter.

EM 2020 odds Danmark Tjekkiet
© bonus-betting.dk

Optakt til Tjekkiet – Danmark

Tjekkiet har virkelig overrasket eksperterne ved EM 2020, ikke kun ved at komme igennem deres gruppe, men også ved at spille så godt som de gør. I Patrik Schick har tjekkerne en allround-angriber i storform og vigtigst af alt en angriber fuld af selvtillid. Schick scorede sit fjerde mål i turneringen i Tjekkiets 2-0-sejr over Holland i ottendedelsfinalen, et fantastisk resultat, som ikke mange havde set komme. Tjekkerne har også set stærke ud bagude, idet de kun har lukket to mål ind, og de spiller meget som en enhed, så det er bestemt ikke et svagt mandskab, som Hjulmand og co. møder i weekenden.

Favoritrollen kan gøre det svært for danskerne

Danmark er virkelig begyndt at score mål, og nogle af de mest inkarnerede roligans er begyndt at få associationer til sommeren 1992, hvor de rød-hvide som bekendt gik hele vejen ved EM. Danskerne har scoret fire mål i hver af deres to seneste kampe, hvor de slog Rusland 4-1 i gruppespillet og smadrede Wales 4-0 i ottendedelsfinalen. Tjekkiet bør dog være en langt hårdere modstand på lørdag, da de ikke er et hold, der giver mål billigt væk, og Danmark skal passe på deres overmod forud for en kamp, som de er blevet klassificeret som favoritter til at vinde.

Begge hold har en god moral, men spillerne er også klar over, at denne kamp kan være en af de vigtigste i deres karriere. Derfor vil begge landstrænere formentlig gå ud med en forsigtig taktik og mindske effektiviteten. Danmark er on fire på det seneste, men tjekkerne beskytter deres mål solidt. For mange er dette det mest interessante opgør i kvartfinalesrunden, fordi der ikke har været så meget hype omkring disse hold, siden turneringen startede. Kamoen finder sted på det olympiske stadion i Baku.

Tjekkiet – Danmark odds sammenligning

Herunder finder du et overblik over en række udfald og odds på kampen hos udvalgte bookmakere på det danske marked. Du finder også links til de respektiver bookmakeres odds bonus.

Tjekkiet – DanmarkBet365BetfairComeOn!Unibet
Bet365 BonusBetfair BonusComeOn! BonusUnibet Bonus
Tjekkiet vinder3.803.903.904.00
Uafgjort3.203.003.253.35
Danmark vinder2.102.002.102.10
Tjekkiet går videre2.372.632.402.40
Danmark går videre1.531.471.551.55
Over 2,5 mål2.502.302.402.50
Under 2,5 mål1.531.551.581.54
Shick scorer3.503.503.803.90
Dolberg scorer3.253.203.503.25
Oddsene er opdateret fredag den 29. juni kl. 17.00. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder. 18+ år.

Startopstillinger og betting tip

Både Tjekkiet og Danmark har kun undladt at score i én af deres fire kampe ved EM 2020 indtil videre, og vi tror på, at begge hold scorer på lørdag. Begge hold har scoret i tre af de seneste seks møder mellem disse to lande, og begge hold har fundet vej til mål i tre af Danmarks seneste seks landskampe. Derudover tror vi også, der sagtens kan falde over 2.5 mål i kampen, når man ser på målformen af de to hold. Dette også på trods, af de to mandskabers defensive kvaliteter. Her er Bet365 og Unibet stærkest med odds 2.50 på over 2.5 mål.

Hvis du vil satse lidt mere, kan du smide lidt efter en scoring til Kasper Dolberg, der med to kasser mod Wales i den grad viste, at han stadig har målnæse. Vi forventer, at han starter mod Tjekkiet og vil forsøge at fortsætte sit momentum. På at Kasper Dolberg scorer har ComeOn det højeste odds.

Vi vil herunder komme med vores bud på hvordan de to startopstillinger til opgøret lørdag kommer til at se ud.

Tjekkiet: Vaclik; Kaderabek, Kalas, Celustka, Coufal; Soucek, Holes, Sevcik, Barak, Masopust; Shick

Danmark: Schmeichel; Christensen, Kjær, Vestergaard; Wass, Højbjerg, Delaney, Mæhle; Braithwaite, Dolberg, Damsgaard

God kamp!

Aktuelle tilbud

Regler og vilkår gælder. 18+ | Spil ansvarligt | Reklame

Om forfatteren

Dedikeret sportsfan med en lang erfaring med at skrive om sport på tværs af de forskellige sportsgrene. Når det gælder fodbold, så banker hjertet for AaB og Manchester United.

forrige artikel
Mr. Green: England slår Tyskland til odds 10
næste artikel
EM-kvartfinaler: Få et ekstra spil – hver dag