nyheder

Tøffe giver gratis bet på Liverpool – Bolton

I denne weekends gratis bet fra Scandic Bookmakers og Stig Tøfting kan du spille på Liverpool – Bolton i weekendens FA Cup, og hvis Liverpool slår Bolton med mere end 2 mål, så giver Scandic Bookmakers et gratis væddemål på kampen. Du får din indsats retur, hvis Tøffes bet det fejler.
 

Scandic Bookmakers - Tøffes Top Tip
© Scandic Bookmakers

 
For at gøre brug af Scandic Bookmakers gratis væddemål skal du have en konto, og nye kunder kan få op til 750 kr. i velkomstbonus.
 

Få gratis bet ved Liverpool storsejr

For at Scandic Bookmakers odds bonus skal aktiveres, så kræver det at Liverpool vinder med 2 mål eller mere. For at få fingre i bonussen skal du spille minimum 100 kr. på Liverpool -1 (handicap) – det er Tøffes Tip – og hvis ikke det går hjem, så overfører Scandic Bookmakers din indsats, dog max 100 kr., som en odds bonus til din konto. Denne odds bonus skal så spilles igennem 1 x til minimum odds 1.50 indenfor 60 dage før beløbet kan udbetales. Har du endnu ikke en betting konto hos Scandic Bookmakers, så kan du åbne en konto og få 100 % bonus på dit første indskud.
 
Desuden kører Sportingbet en odds bonus til weekenden på en kombi kupon, og Unibet har en attraktiv live odds bonus på Australia Open i tennis.
 
Hvis du er mere til VM i Håndbold og de danske drenge i Qatar, så har vi fundet 3 stærke velkomstbonusser til VM i Håndbold 2015. Og så kan du også danne dig et overblik over alle aktuelle odds bonusser fra danske bookmakere.

Om forfatteren

forrige artikel
Boost dine weekend odds ved målrigt Fiorentina - Roma
næste artikel
3 x odds bonus til weekendens sport