Top 3 Bonus NFL til betting

Anden runde af 2015 NFL sæsonen løber over skærmen i aften, og hvis du har planer om at sætte et bet på Amerikansk Fodbold, så har vi her fundet tre gode bookmakere til sætte dine NFL bets hos. Få overblikket over de bedste NFL betting tilbud til denne weekend.
 

Betsafe – Vind en tur til NFL i London

Den skandinaviske bookmaker Betsafe kører rent faktisk to NFL kampagner i øjeblikket – og i begge kan du vinde en tur til London og se NFL. Den første NFL betting konkurrence hos Betsafe handler basalt set bare om at ramme flest NFL bets, så vinder du en tur til London og se Detroit Lions – Kansas City Chiefs.
 

NFL odds konkurrence hos Betsafe © Betsafe

 
Betsafes anden NFL konkurrencen er til Fantasy fans. Som en lille Betsafe bonus til NFL Fantasy fans kan du deltage i konkurrencen om en NFL-London tur ved at komme med dit bedste bud på en Waiver Wire pick-up. Læs mere om Betsafes NFL’s Fantasy konkurrence her.
 

Bet365 Kombi-bet Bonus til NFL

Hos den Bet365 kan du i hele 2015 NFL Sæsonen få en ekstra bonus på dine kombi-bets på NFL. Spil på 2 eller flere kampe fra den Amerikanske Fodboldliga og få en akkumulatorbonus til din odds kupon. Læs mere om Bet365’s NFL Kombi-Bet Bonus her.
 

Danske Spil NFL odds konkurrence © Danske Spil

 

Danske Spil NFL betting konkurrence

Hos Danske Spil kan du frem til den 5. Oktober deltage i en NFL odds konkurrence, hvor præmien er en tur til London og se Buffalo Bills – Jacksonville Jaguars. Desto flere penge du vinder på dine NFL bets, desto større er chancen for at vinde Danske Spils hovedpræmie. Læs mere om NFL odds konkurrencen hos Danske Spil.
 
Husk at samtlige bookmakere tilbyder en attraktiv velkomstbonus samt massere af live betting på NFL. God søndag og god NFL.

Om forfatteren

forrige artikel
Få odds 7.00 på Brøndby sejr - Betfair Velkomstbonus
næste artikel
888sport Live Odds Bonus – hver dag!