nyheder

Topkamp i La Liga – Odds bonus hvis FC Barcelona vinder

Weekenden er klar og efter en fantastik Champions League uge vender klubberne tilbage i deres hjemmelige for at kæmpe om point. Denne weekendens helt klare topkamp venter i Spanien hvor FC Barcelona møder FC Valencia. Catalanske tophold som under ugen spillede uafgjort i Torino gæster Valencia der ligger overraskende på nummer 2 i La Liga. En kamp vi ser frem mod og som man ikke rigtig kan vurdere. Spil hos betfair på kampen mellem FC Barcelona og FC Valencia og gå ikke glip af en fantastik odds bonus hvis udeholdet vinder.
 
Der er dømt topkamp og det bliver spændene at se om Valencia kan forblive førsteudfordrer til Barcelona. Hjemmeholdet er i uhyggeligt god form med ni sejre på stribe og ligger blot fire point bag Barcelona. FC Valencia er derudover ubesejret på Mestalla, indtil da blev det til 5 sejr og et uafgjort i de seks kampe på hjemmebane. Trods alt ligger Barcelona på toppen af den spanske liga hvor de kun har spillet en enkelt uafgjort efter tolv kampe. Yderlige elve kampe blev der vundet og FC Barcelona har derudover ikke tabt i Valencia siden 2008. De to sidste opgør blev begge til en sejr for Barcelona kampene endte 4:2 og 2:3. Kan vi glæde os til mål?
 

Odds bonus Valencia vs. FC Barcelona
© Betfair

 

Målfest på Mestalla?

Betfair giver dig i denne kamps anledning forhøjede odds eksklusivt til alle deres nye kunder. Betfair lancerer jævnligt tilbud om forhøjede odds og vi har allerede tit omtalt odds bonus tilbuddet men odds 12.0 til FC Barcelona er yderst sjældent. Har du ikke allerede oprette bruger hos Betfair giver det god mening at se på vores odds sammenligning. Vi sammenligner alle bookies på det danske marked og giver dig den bedste overblik over de tilbud og kampagner der er tilgængelig. Hvis du sammenligner på vores side vil det være i øjne faldene at Betfair ligger i tops når det gælder velkomstbonus, sportsbook, live-odds og kundeservice. Opret i dag og scor forhøjede odds direkte med det samme til topkampen mellem Valencia og FC Barcelona på søndag. I denne uge kan du få forhøjede odds på denne kamp og få odds på hele 12.0 hvis Barcelona vinder på udebane. Betfair er uden tvivl en super god bookmaker og hvis du sammenligner med de andre på vores side vil du hurtigt se deres kvalitet.
 
Tag chancen og opret ny bruger hos betfair og gå ikke glip af dette tilbud.
 
Betfair som vi har omtalt de seneste gang på grund af deres dejlige Betfair velkomstbonus har lanceret et tilbud til alle nye kunder der tilmelder sig Betfair. Hvis du er på udgik efter en ny bookmaker og du allerede har sammenlignet grundigt på vores hjemmeside vil du nok ikke komme forbi af dette fantastiske tilbud.
 

Spil hos betfair og få forhøjede odds

Det er meget enkelt at tage tilbuddet i brug. Efter ganske få skridt har du chancen for at tage brug af dette eksklusivt tilbud til alle nye kunder.
 

 

Sådan gør du:

Det eneste du skal gøre er at oprette dig med promokoden ZFBJXE på betfair og spille for maks. 50 DKK (husk nyt beløb!) på en udebane sejr af FC Barcelona på søndag mod Valencia. Vinder udeholdet vil din gevinst fra den alm odds udbetales direkte og gevinsterne fra det forhøjede odds på de omtalte 12.0 udbetales som en bonus på din bonuskonto. Denne bonus skal kun gennemspilles én gang til min. odds 1.5 indenfor 90 dage. Du kan dermed vinde stort med hjælp af betfairs forhøjede odds. Hvad venter du på?
 
Er du hellere på udgik efter en fantastik betting startbonus? Odds bonus sammenlign på vores side og se hvad dit bedste valg er.

 

Betfair velkomstbonus på op til 2.000 DKK

Opret dig i dag med bonuskoden ZSKACO og betfair giver dig op til 2.000 DKK i startbonus. Mange gode kampagner og tårnhøje odds er med til at Betfair skal nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Enkelte og transparente vilkår for gennemspilning sørger for at du kan vinde store gevinster hos Betfair Når du opretter dig kan du gavne af en flot Betfair bonus som er på op til 2.000 DKK.

 

forrige artikel
Spil FC Barcelona mod Juvenus! Odds bonus hos betfair!
næste artikel
Price Boost på FC Arsenal vs. Manchester United hos bwin.dk!