nyheder

Topkamp mod Norge – spil på den afgørende kamp!

Der er optakt til showdown i gruppe C. Norge og Danmark møde op mod hinanden og gruppen bliver afgjort på sidste kampdag! Spændingen er absolut i tops og vi ser frem mod dette brag. Hvem går videre som nummer 1 og hvem må nøjes med en anden plads. Både Norge og Danmark har ikke tabt en kamp i denne vm slutrunde og der især pres på værtsnationen Danmark! Hos betfair.dk kan du spille med forhøjede odds på en sejr til det danske landshold. Et utrolig godt tilbud der giver dig mulighed for at score kassen hvis Danmark slår Norge. Denne betting bonus gælder alle nye kunder og giver dig utrolig odds boost. Spil og se med på torsdag d. 17. januar når Danmark og Norge spiller om første pladsen. Kampstart er kl. 20:15. Vi vil længere nede i tekste se mere på dette tilbud!
 

Betfair forhøjede odds Danmark Norge VM 2019
© Betfair

 

Unik kamp mod naboerne

Den alt afgørende kamp venter og ingen mindre end Norge er modstanderen. Danmark har vundet alle deres kamp i denne slutrunde. Alle kampe mod Chile, Østrig, Saudi-Arabien og Tunesien blev vundet med mindst 10 mål og selvtilliden er i tops. På modsatside står det norske landshold som næsten har spillet på samme overbevisende måde deres modstandere. Vi glæder os vild meget til denne topkamp i gruppe C der vil afgøre om Danmark eller Norge går videre som nummer et fra denne gruppe. I denne kamps anledning har betfair valgt at give utrolig god odds bonus til alle deres nye kunder der spille på en sejr til Danmark. Du kan få utrolig høj odds og få glæde af en dejlig bonus hvis du opretter dig som ny kunde og spiller på en dansk sejr mod Norge!
 

 

Utrolig høj odds på dansk sejr

Vinder Danmark denne kamp mod Norge er man ikke blot videre til mellemrunde som nummer et men man har derudover chance for at få en utrolig god start hos betfair.dk! Denne betfair bonus giver dig mulighed for at score odds på hele 35.0 hvis Danmark vinder! Som ny kunde har du dermed chancen for at gavne af en utrolig høj odds til denne topkamp mod naboerne fra Norge. Overvejer du Betfair som ny bookmaker er dette en utrolig god chance for at komme godt væk fra starten. Husk dog at tilbuddet kun gælder nye kunder og at du skal være bosat i Danmark. Se og spil på dagens topkamp mellem Danmark og Norge live fra Herning!
 
Sådan deltager du:

  • Opret en konto med promokoden ZSAJ61 og spil på en sejr til Danmark mod Norge til det forhøjed odds
  • Spil maks 10 DKK til de forhøjede odds (Du kan godt spille mere, men kun 10 DKK vil tælle til det forhøjede odds).
  • Hvis Danmark vinder, udbetaler Betfair.dk din indsats kontant til din hovedkonto, og gevinsterne fra det forhøjede odds som en bonus på din bonuskonto..

 
Husk: Bonus skal gennemspilles en gang og spil skal placeres til min. odds 1.5. Bonussen er gyldig i 90 dage.
 

Betfair velkomstbonus!

Som nævnt gælder de forhøjede odds kun nye kunder og det øger dermed udfordringen hvad man skal vælge. Som ny kunde har du nemlig mulighed for at få dejlig betfair velkomstbonus. Denne bonus kan dog ikke aktiveres med tilbuddet om de forhøjede odds. Du har dermed valget mellem disse to. Hos betfair kan du dermed få af en rigtig god betfair bonus der giver dig mulighed for at komme godt væk fra starten. Når du opretter dig idag har du mulighed for at få en betfair bonus på op til 1.000 DKK. Opret dig idag og få din bet bonus afhængig af antallet af kvalificerede væddemål. Husk dog at du ikke kan bruge tilbuddet om forhøjede odds og velkomstbonus.

Om forfatteren

forrige artikel
Få risikofrit spil på VM i håndbold!
næste artikel
London derby: Arsenal vs. Chelsea med betfair.dk!