nyheder

Her kan du få de bedste odds på Tottenham – Leeds United

Vi skyder det nye år ind med et brag af en kamp i Premier League, når Tottenham hjemme på Tottenham Hotspur Stadium tager i mod oprykkerne fra Leeds d. 2. januar. Leeds United har overraskende haft en ganske fin start på sæsonen, med Marcelo Bielsa i spidsen for holdet, der ikke har spillet i den bedste engelske række i 16 år før denne sæson.
 
Tottenham ligger, trods en fremragende sæsonstart, lige nu på en syvende plads med 6 point op til førerholdet fra Liverpool. Det er helt udsædvanligt tæt i toppen af Premier League her ved årsskiftet, og Tottenham skal forsøge at hente de tre point mod Leeds for at omrokere en smule på toppen.
 
Vi har samlet og sammenlignet en række odds på mødet mellem Tottenham og Leeds, så du kan spille med de allerbedste odds og de bedste bookmaker bonus. Læs med her.
 

 

Sådan ser statistikken ud

 
Tottenham har kun vundet én af deres sidste frem kampe, og netop derfor er José Mourinhos mandskab også på ganske få uger rykket fra toppladsen til at rode rundt på syvendeplads i tabellen. Som nævnt er det meget tæt, og med kun seks point op til Liverpool, kan der stadig ske meget i tabellen. Tottenham har et af de bedste forsvar i ligaen, hvor modstanderne kun har nettet 15 gange. Offensivt halter de dog lidt efter klubber som Manchester United (31 mål) og Liverpool (37 mål), hvor spillerne fra Nordlondon “kun” har fundet vej til netmaskerne 26 gange. Tottenhams seneste kamp var mod Wolves, der endte med en 1-1 uafgjort.
 

Tottenham vs Leeds, 2. januar 2021

 
Leeds har som nævnt overrasket her i deres første sæson i Premier League i 16 år. Klubben ligger lige nu på en 11. plads med 23 point og en målforskel på 0. 30 mål scoret og 30 mål indkasseret. Her er det især interessant, at Leeds er mere målfarlig end Tottenham, men har et marginalt svagere forsvar, hvilket dog heller ikke er overraskende. Leeds har vundet hele tre af deres seneste fem kamoe, og vandt deres seneste kamp hele 5-0 mod et uoplagt West Brom-mandskab. Leeds er uden tvivl et meget spændende hold at følge i denne sæson.
 

Tottenham – Leeds odds sammenligning

Hvor skal du så egentligt placere dit væddemål? Hvad end du spiller med via din computer eller måske mere er til mobil betting, så har vi herunder lavet en sammenlignign over de populæreste odds på mødet mellem Tottenham og Leeds.
 

Premier League Bwin Bet365 Betfair ComeOn!
Tottenham – Leeds Bwin Bonus Bet365 Bonus Betfair Bonus ComeOn! Bonus
Tottenham vinder 1.85 1.85 1.85 1.83
Uafgjort 3.80 3.80 3.75 3.90
Leeds vinder 4.00 3.80 4.00 3.80
Over 2,5 mål 1.50 1.40 1.42 1.38
Under 2,5 mål 2.50 3.00 2.60 2.70
Begge hold scorer 1.44 1.44 1.40 1.36
Harry Kane scorer 1.75 xx 1.70 xx

 
Oddsene er sidst opdateret d. 30. december kl. 13.00. Vær opmærksom på, at oddsene kan ændre sig op til kampen.
 
Hvis du gerne vil smide lidt mønt efter et bet på kampen, så husk at du også kan gøre brug af en lang række velkomtsbonusser. Vi kan varmt anbefale en Betfair odds bonus, hvor du som ny spiller kan få hele 100% på din første indbetaling op til 1000 kr. Læs mere og find din bonuskode.
 
Regler og vilkår gælder. 18+

Om forfatteren

Dedikeret sportsfan med en lang erfaring med at skrive om sport på tværs af de forskellige sportsgrene. Når det gælder fodbold, så banker hjertet for AaB og Manchester United.

forrige artikel
Dronningens nytårstale: Her får du de bedste odds på nytårstalen
næste artikel
Pokerstars Sports: Få et free bet til Wolverhampton – Everton