nyheder

Mr. Green: Odds 20.00 på at Eriksen og co. stopper Liverpool

Liverpool FC har været i en klasse for sig selv denne Premier League-sæson, hvor det endelig ser ud til, at Merseyside-klubben skal få sluttet den årtier lange mesterskabstørke.
 
Kan Christian Eriksen og holdkammeraterne fra Tottenham blive de første, der stikker en kæp i hjulpet for Liverpool og tildeler dem sæsonens første nederlag? Hvis Eriksen og co. slår til, så kan du lige nu score et vildt odds boost fra Mr. Green, der i stedet for odds 4.60 tilbyder alle nye spillere vanvittige odds 20.00 på en Tottenham-sejr.

 

11/01/2020: Tottenham-Liverpool Mr. Green odds boost
© Mr. Green

 

Lav 50 kr. om til 1.000 kr.

Statistikken taler for en Liverpool-sejr i lørdagens Premier League-topopgør. I de sidste 10 møder er det blot blevet til en Tottenham-sejr og tre uafgjorte. De øvrige gange har Liverpool taget de tre point – for ikke at forglemme Champions League-finalen. Mr. Green oddsboost giver dig dog chancen for at lave 50 kr. om til 1.000 kr., hvis Eriksen og co. slår til mod Liverpool. Det er ikke tit, at man ser så højt et odds på et hold i en Premier League-topkamp.
 

 

Skal den have et skud, så skal du følge disse trin, for at du kan få betting bonussen fra Mr. Green – Husk at læse med længere nede, der viser vi dig, hvordan du kan score yderligere en bonus på op til 500 kr:

  • Trin 1: Opret en Mr. Green-konto
  • Trin 2: Placer et spil på op til 50 kr. på at Tottenham vinder over Liverpool FC
  • Trin 3: Modtag din boostede gevinst, hvis Tottenham vinder

 
Du skal have oprettet din Mr. Green-konto og placeret dit væddemål inden lørdag den 11. januar 2020 kl. 18:30.
 

Ekstra bet på 500 kr. venter på dig

For at du kan placere et spil på en Tottenham-sejr, skal du selvfølgelig have penge på din Mr. Green-konto. I den forbindelse kan du med Mr. Greens velkomstbonus score et kontant ekstrabet på op til 500 kr., hvis du vælger sports velkomstbonussen i forbindelse med din oprettelse og første indbetaling.
 
Her skal du huske, at indbetalinger via Skrill eller Neteller ikke kvalificerer sig til velkomsttilbuddet.
 

Holder Liverpool hjem?

Det kan næsten virke som en gave, at du stadig kan spille på, at Liverpool vinder Premier League denne sæson. Inden weekendens kampe har Liverpool 13 point ned til Leicester på andenpladsen. Med 17 kampe tilbage af sæsonen kan nedtællingen dermed stille og roligt begynde, da Leicester i disse skal vinde fem kampe flere end Liverpool for at lukke hullet.
 
Liverpool har endda en kamp i hånden og giver blot odds 1.04 hos Mr. Green på et længe savnet Premier League-mesterskab.

 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Danmark - Island: Spil 100 kr. og få et 100 kr. | Unibet
næste artikel
ComeOn!: Op til 5 x 25 kr. freebets på EM i håndbold