leovegas nyheder

Sådan får du odds på 10 Liverpool mod Tottenham

Til weekendens store kamp mellem Tottenham og Liverpool kan du lige nu få hele odds 10.00 på en Liverpool-sejr med LeoVegas, der er ude med det bedste fodbold odds på kampen i forbindelse med en særlig LeoVegas velkomstbonus til nye spillere.

Se hvordan du får dette odds boost fra LeoVegas her og se optakten til Tottenham – Liverpool her:

Tottenham - Liverpool odds Liverpool odds boost LeoVegas Premier League odds
© LeoVegas

Odds 10 på Liverpool: Sådan gør du

Som ny spiller hos LeoVegas kan du få odds 10.00 på en Liverpool-sejr, når Klopp og co. møder Tottenham, der skal i kamp for første gang i to uger ovenpå pandemiens indtog i truppen.

Tilbuddet gælder nye spillere, som klikker sig ind på LeoVegas og opretter sig via linket.

Her skal du som ny spiller oprette en bruger og spille op til 100 kr. på, at Liverpool vinder over Tottenham. Gør de det, så kan du vinde op til 1.000 kr. ved at få et forhøjet odds på 10.00 som en startbonus. Kampagnetilbuddet løber til og med kampstart. Du kan læse mere om den almindelige LeoVegas velkomstbonus herunder.

Kun for nye spillere bosat i Danmark | 18 + | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Min. indbetaling og indsats på 100 kr til odds 1,80 for at få dit freebet. Maks freebet op til 1000 kr.
F.eks. Lav en indsats på 1000 kr. og få et freebet på 1000 kr. Der ikke omsætningskrav på gevinster ved freebettet. Bonus aktiveres ved indbetaling under “min tilbud” og skal bruges inden 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen.

Tottenham – Liverpool optakt

Hvor står Tottenham efter to ugers kamppause og stor sygdoms i truppen? Det er det spørgsmål, som Antonio Conte og spillerne skal forsøge at besvare, når de spiller deres første kamp siden den 5. december, når Liverpool gæster White Hart Lane.

Tottenham nåede derfor blot to kamp med Conte i spidsen inden nedlukningen. Her blev det dog til to sejre og en målscorer på 5-0, så Tottenham har virket til at være opadgående med den tidligere Chelsea-manager i spidsen.

Nu gælder det Liverpool, der har overhalet Chelsea i topstriden og nu blot er et point efter Manchester City på førstepladsen.

Uanset om formkurven peger op for Tottenham, så har de haft det svært mod Liverpool i de seneste indbyrdes opgør. Her har Liverpool vundet otte af de sidste 10, mens Tottenham blot har taget en enkelt sejr.

Senest blev det til en 3-1 sejr til Liverpool, da de besøgte White Hart Lane tilbage i januar.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Håndbold VM Odds og optakt: Frankrig - Danmark
næste artikel
Premier League Boxing Day: Få de bedste odds på de store kampe med Bet365