nyheder

Lige nu: Få risikofrit spil på Tottenham – Liverpool med Mr. Green

Det er ved at være nu, hvis både Tottenham eller Liverpool skal hænge på i toppen af Premier League og ikke komme for langt efter Manchester-klubberne og Leicester i kampen om mesterskabet.
 
Mr. Green har i den forbindelse lavet deres bookmaker kampagne, bet of the week, på netop rundens helt store topopgør i Premier League.
 
Her er oddset på, at Liverpool vinder og at begge hold scorer boostet til odds 4.50, som man får via denne særlige kampagne.
 

Tottenham - Liverpool odds
© Mr. Green

 

Sådan får du bet of the week

Hvis du vil have dette odds boost fra Mr. Green, så skal du gøre følgende:
 

  1. Opret en Mr. Green-konto, hvis du ikke allerede har en
  2. Login og tilmeld dig kampagnen
  3. Spil 100 kr. på ugens ”bet of the week” via Mr. Green appen
  4. Få et 100 kr. cashbet, hvis du taber

 
Dit cashbet vil være gyldigt i 60 dage.
 

Historikken taler for en Liverpool-sejr

Med syv sejre og en enkelt uafgjort har Liverpool haft et solidt overtag mod Tottenham i de seneste 10 kampe. Liverpool er også favoritten hos Mr Green, der giver odds 2.17 på en Liverpool-sejr.
 
Begge hold har tidligere på sæsonen været oppe på den førsteplads, der nu er henholdsvis syv og otte point væk. Ser man på formkurven, så er Liverpools 4-1 sejr over Aston Villa også de forsvarende mestres eneste i de sidste syv kampe.
 
Situationen har her været noget bedre for Tottenham, men også her tegner cupkampene et noget bedre billede, end hvad situationen reelt er i ligaen.
Pointtab til Fulham, Wolves, Leicester, Liverpool og Crystal Palace i de seneste syv ligakampe har kostet dyrt i forhold til at holde trit med især Leicester og Liverpool i toppen.
 
Bookmakerne vurderer dog her Liverpool til at være stærkere, selvom de er på udebane og faktisk har en dårligere formkurve i Premier League end Tottenham.
 

Sådan får du 500 kr med i bonus

Idet bet of the week er en odds bonus uden indbetaling, hvis du allerede har penge på din Mr. Green-konto, så har du som ny Mr. Green-spiller lige nu muligheden for at få en startbonus på op til 500 kr.
 
Mr. Green bonus regler: Mr. Green matcher din første indbetaling med 100% op til 500 kr. i form af et freebet svarende til din første indbetaling, hvis du minimum indbetaler 75 kr.
 
Du skal være opmærksom på, at du ikke nødvendigvis kan kombinere denne Mr. Green startbonus med øvrige kampagner eller bonustilbud.
 
Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år. Odds er opdateret onsdag den 27. januar kl. 15:00.
 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Danmark – Egypten: Her får du de bedste odds
næste artikel
Forhøj dine odds på dansk-fransk VM-finale med Bwin