nyheder

Mr Green: Få odds 10 på enten Tottenham eller Man United

Det kan være svært at huske, hvornår der sidst blev spillet fodbold på Tottenham Hotspur Stadium. Men nu skal alle os Premier League-connoisseurs altså ikke vente længere. Premier League er tilbage på skærmen, og vi er helt oppe at køre over det! Fredag sparkes et kæmpe brag i gang, når Tottenham og Man United begge skal kæmpe for en plads i den berygtede top-4. Vi har fundet en odds bonus fra Mr Green, der nemlig booster oddsene på begge storhold.
 

Kampen for en top-4 plads


Manchester United tager fredag til det nordlige London, hvor de skal møde Tottenham i begge holds første kamp efter Premier Leagues genstart. Begge hold sigter mod at komme tættere på en top-fire plads, og Ole Gunnar Solskjærs hold er lige ny tre point bag fjerde placerede Chelseaa men har et ganske fornuftigt kampprogram for resten af sæsonen, og har altså gode forudsætninger for at samle point ind.
 
I mellemtiden blev Tottenhams Premier League-sæson afsporet af fyringen af Mauricio Pochettino sidste år, da den tidligere Red Devils-træner Jose Mourinho erstattede argentineren. Med 41 point i 29 kampe er Tottenham faldet lidt bagud i top-4 kampen og er snart ved at løbe tør for tid. Det er nu eller aldrig for holdet fra Nordlondon.
 

Mr Green odds boost Tottenham - Man United
© Mr Green

 

Mr Green booster dine odds på Totenham – Man United


Som nævnt har vi fundet et godt tilbud frem fra Mr Green, der lige nu booster oddset på begge hold. Så hvad end du tror på Tottenham eller De Røde Djævle, så kan du score en ekstra høj gevinst hvis du spiller med på Mr Greens odds boost. Mr Green har forhøjet oddset på begge hold, så du selv kan vælge din vinde og score et odds på hele 10.00! For at sikre odds 10.00 på begge hold, skal du gøre følgende:

  1. Klik ind på Mr Green
  2. Tilmeld dig og opret en konto hos Mr Green – tilbuddet gælder kun for nye spillere
  3. Spil mellem 10 kr. og 50 kr. på en sejr til enten Tottenham eller Man United
  4. Få dit odds boost på 10.00 – hvis du vinder

 

 

Husk din Mr Green velkomstbonus


Hvis du har tænkt dig at spille med boostet odds hos Mr Green, så husk at vi også har en Mr Green velkomstbonus, hvor du som ny spiller kan score en 100% bonus på din første indbetaling på op til 500 kr.! Bonussen er i form af et freebet som altid svarer til 100% af din første indbetaling. Bonussen er ikke pålagt gennemspilskrav, du skal blot spille din indsats på væddemål med en på 1.80.

Regler og vilkår gælder | 18+
 

Om forfatteren

Dedikeret sportsfan med en lang erfaring med at skrive om sport på tværs af de forskellige sportsgrene. Når det gælder fodbold, så banker hjertet for AaB og Manchester United.

forrige artikel
Lige nu: Få super odds på Tottenham – Manchester United
næste artikel
888sport: Super odds på Brøndby og FCK – Sådan får du dem