nyheder

Lige nu: Få super odds på Tottenham – Manchester United

De første spilledage af den genstartede Premier League er fulde af topopgør. Et af dem braget mellem Totenham og Manchester United.
 
Oddsene er faktisk ganske pænt høje på begge hold, men de kan faktisk blive endnu højere, hvis du ikke har en spillekonto hos 888Sport.
 
Hvorfor nøjes med odds 2.90 på Tottenham eller odds 2.50 på Manchester United, når du kan få odds 17 eller odds 15 på de to hold?
 
Det er det spørgsmål, som 888Sport stiller til alle spillere, der endnu ikke har en spillekonto, for den normale 888Sport velkomstbonus er skiftet ud med et odds boost på Premier League-braget.
 

888Sport odds boost Tottenham - Manchester United
© 888sport

 

Kampen om Citys Champions League-plads


Opgøret mellem Tottenham og Manchester United er i den grad et opgør om den ekstra Champions League-plads, som er kommet i spil efter Manchester Citys udelukkelse.
 
United har haft krammet på Tottenham i de seneste opgør, hvor det senest blev til en sejr på 2-1 i december 2019.
 
Et fristende bud herfra er, at der ikke blot havde været fire point mellem de to hold, hvis nedlukningen ikke var kommet, for Manchester United var i en god form, mens Tottenham op til nedlukningen ikke havde vundet i seks kampe.
 
Leverer Jose Mourinho en genopblomstring af Tottenham, eller kører Manchester United videre i samme spor, som de gjorde inden pausen? Hvis du har svaret derpå, så venter der enten odds 17 eller odds 15.
 

TOTTENHAM ODDS 17 – MANCHESTER UNITED ODDS 15

 

Historikken taler for etmålsafgørelser


Selvom styrkeforholdet hedder seks sejre til United og fire til Tottenham i de sidste 10 indbyrdes opgør, så er de syv af kampene afgjort med blot en enkelt scoring.
 
I de seneste 10 opgør har Tottenham tabt de seneste to hjemmekampe, når Manchester United har været på besøg.
 

Sådan får du din Tottenham – Manchester United bonus


Det bemærkelsesværdige ved denne odds bonus fra 888Sport er, at du har muligheden for at få en større odds bonus, end den som du kan få ved den regulære velkomstbonus, hvor du kan få 100% op til 500 kr. i form af et freebet. Rammer du den rigtige vinder, kan du nemlig vinde op til 850 kr.
 
Du kan få bonussen ved at gøre følgende:
 

  1. Gå ind på 888Sport og opret en spillekonto
  2. Indbetal minimum 70 kr.
  3. Spil mellem 10 kr. og 50 kr. på en sejr til enten Tottenham eller Manchester United

 
Rammer du den rigtige vinder, så booster 888Sport dit odds og udbetaler din gevinst indenfor 72 timer. Gevinsten skal omsættes seks gange til minimum odds 1.50 indenfor 60 dage, før den kan udbetales.
 

Sign-up her!

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
ComeOn fejrer Premier Leagues comeback med daglige freebets
næste artikel
Mr Green: Få odds 10 på enten Tottenham eller Man United