nyheder

Triple Forsikring til Wimbledon

Miss Sunshine og alle de andre tennis stjerner har skudt Wimbledon 2015 i gang, og du kan få en forsikring til dine odds på Wimbledon. Sæt et væddemål på tre tennis kampe til Wimbledon, og hvis kun to går hjem, så får du din indsats retur ved betting hos Scandic Bookmakers.
 

Scandic Bookmakers Wimbledon Odds Bonus
© Scandic Bookmakers

 

750 kr. Velkomstbonus hos Scandic Bookmakers

For at gøre brug af Scandic Bookmakers triple forsikring til Wimbledon skal du have en Scandic Bookmakers konto. Nye kunder som åbner en konto i dag kan få op til 750 kr. i velkomstbonus. Scandic Bookmakers fordobler første indskud, så hvis du sætter 750 kroner ind på din konto, så modtager du en tilsvarende bonus på 750 kr.
 
Læs mere om Scandic Bookmakers Velkomstbonus
 

Bonus til Triple Bets på Wimbledon

Sæt et kombi-bet på tre kampe til Wimbledon, og hvis kun to af dine væddemål går hjem, så får du din indsats retur. Hvert væddemål i en triple-kupon skal være på odds 1.50 eller derover, og du skal spille for minimum 50 kr. for at kunne gøre brug af Scandic Bookmakers Triple forsikring.
 
Kampene på ens odds kupon skal sættes indenfor sammenlagt to dage, kampagnen gælder frem til den 12. Juli og enhver tilbagebetaling af indsats udbetales som en odds bonus. Denne odds bonus skal gennemspilles 3 x til minimum odds 1.50.
 

Massere af Wimbledon bonusser

Hvis du er på jagt efter andre odds bonusser til Wimbledon, så tjek vores odds bonus nyheder for de seneste opdatering med attraktive betting tilbud til spil på sommerens helt stor tennis turnering.

Om forfatteren

forrige artikel
Unibet Live betting: Vind 75.000 kr.
næste artikel
Cash-back bonus til Wimbledon