bet365 nyheder

U21 EM Danmark – Tyskland: Optakt og odds med Bet365

Kampen om en plads i semifinalen ved U21 EM står på spil, når Danmark møder Tyskland. Danmark er her blandt de otte bedste nationer i Europa på U21-siden, men naboerne fra Tyskland er favoritter til at gå videre i slutrunden.
 
Vi ser her på de forskellige odds på kampen hos Bet365, kommer med en optakt til kampen, så du bedre kan vurdere, hvad du skal spille på via dine betting apps, samt giver et eksempel på, hvor du kan få en odds bonus på op til 1.000 kr.
 

Bet365 odds på Danmark – Tyskland

U21 EM nyder ikke helt samme opmærksomhed, som sommerens EM-slutrunde vil gøre. Det kan også ses på udvalget af odds, der er lidt mindre, selvom der stadig er mange forskellige udfald, som man kan spille på.
 
Her ser vi på flere af spilmulighederne hos Bet365, der har Tyskland som favoritter. Tror du på en dansk triumf og lille overraskelse, så kan du enten få odds 4.20 på en dansk sejr i ordinær spilletid eller odds 2.62 på, at Danmark kvalificerer sig til semifinalen.
 
Vil du hellere spille live på kampen, kan dette også gøres hos Bet365, alt imens man ser kampen. Den vises live på DR. Der er kickoff kl. 21:00.
 

Udfald i kampenOdds
Danmark vinder4.20
Uafgjort3.10
Tyskland vinder1.90
Danmark går videre2.62
Tyskland går videre1.44
Over 2,5 mål i kampen1.95
Under 2,5 mål i kampen1.85
Begge hold scorer1.75
Begge gold scorer ikke2.00
Anders Dreyer scorer i kampen5.00

Få op til 1.000 kr i velkomstbonus

Bet365 er aktuel med en af de største bettingbonusser på markedet. Med en Bet365 velkomstbonus kan du få 100% i indbetalingsbonus op til 1.000 kr. på din første indbetaling.
 
Bonussen har et af de mest simple omsætningskrav i Danmark. Den skal kun omsættes en gang til mindst odds 1.20. Bonusbeløbet kan dog ikke udbetales, så det er kun nettogevinsten på din bonus, der udbetales.
 
Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder.
 

Danmark – Tyskland: Her er vores bet

Danmark har været stærke i både kvalifikationen og gennem gruppespillet, hvor det blev til tre sejre – herunder over Frankrig.
 
Der er dog bare det store men, at der er gået to måneder mellem gruppekampene og kvartfinalen mod Tyskland.
 
Tyskland er og bliver en magtfaktor i europæisk fodbold – også på U21-siden. Om det er det, der gør, at Tyskland er favoritter, kan være svært at vurdere. Der er nemlig udskiftet en del spillere i truppen hos tyskerne, siden de vandt to ud af deres tre gruppekampe.
 
Skal der trækkes to streger i sandet og gives en forudsigelse, så ligner Tyskland til at kvalificere sig til semifinalen til odds 1.44 som et oplagt spil.
 
Oddsene er opdateret mandag den 31. maj kl. 13:00. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder. 18+ år.
 

forrige artikel
Sådan får du Unibet freebet til Champions League-finalen
næste artikel
EM-konkurrence: Spil med om 250.000 kr. hos Nordicbet