nyheder

Unibet giver 100 DKK risikofrit spil – spil nu

Landholds kampene er overstået og kloden rundt blev der afgjort hvem der booker billet til fodbold VM i Rusland, hvem der skal møde op til play-off og hvem der må se VM udelukkende på TV. Stor glæde derhjemme hvor fokussen nu ligger på at få overstået play-off runden. Hollænderne derimod er kun tilskuer til VM i næste sommer. Argentina kunne i sidste kamp booke billet og US-amerikaner måtte tåle en skandaløs nederlag mod Trinidad og Tobago. Denne weekend gælder det igen klubfodbold. Alle europæiske ligaer er tilbage og venter med mange spændene kampe. Helt i front er selvfølgelig opgøret mellem Liverpool og Manchester United. Kan Jürgen Klopp´s mandskab vinde på Anfield mod ærkerivalerne fra Manchester? Vi glæder os til en dejlig weekend med massevis af fodbold.
 

Spil hos Unibet og optjen 100 DKK risikofrit

Unibet giver dig i denne omgang et dejlig tilbud som man i hvert fald burde se nærme på. Det bedste er endda at tilbuddet ikke kun gælder fodbold men kan anvendes på alt sport på Unibet. Bookmakeren som er kendt for et kæmpe sportsmarked med et hav af live billeder til næsten alle store sportsbegivenheder giver dig et fremragende tilbud. På vores side finder du et bonus sammenligning fra det danske marked. Uden tvivl er Unibet en af de bookmaker som vi anbefaler med god samvittighed. Se dog selv nærmere på vores odds bonus sammenligning. Nyd spillet og gå ikke glip af alle tilbud.

 

Unibet risikofrit 100 DKK
© Unibet

 

Følgende regler skal overholdes:

  • Tilmeld dig kampagnen inden du laver dit bet
  • Spil et pre-match bet for mindst 200 DKK med et minimum odds på 1.4
  • Så snart dit bet er afgjort modtager du dit risikofrit spil
  • Efterfølgende live bet på op til 100 DKK er risikofrit

 
Husk du ikke kun kan spille på fodbold. Alle sportsgrene er tilladt bare du spiller for 200 DKK til en minimum odds på 1.4. Hvis du taber det risikofrie bet, får du en refundering på op til 100 DKK., vinder dit risikofrie bet, er bonussen udløbet og gennemført.
 
Vil du hellere se nærmere på vores bonus sammenligning, se her på siden. Vi giver dig den bedste vurdering og nævner alle de vigtige faktorer for at du vil kunne nyde den bedste oplevelse. Sammenlign alle velkomstbonusser af de store bookmaker og se hvilken der passer bedst til dig.

 

Unibet velkomstbonus

Unibet har sat præg på det danske odds-kultur. Gode odds, mange sportskampagner, et kæmpe tilbud af sportsgrene og live transmission af enkelte kampe har været grund til dette. Samtidig giver Unibet en rigtig flot Unibet bonus som er helt op på 1500 DKK. Opret dig i dag og prøv Unibet og dens gode udvalg. Gå ikke glip af betting bonus og spil hos Unibet.dk.

forrige artikel
Nordicbet har VIP Pakke til Manchester Derby på højkant
næste artikel
Betfair giver odds bonus til Brøndby IF mod Silkeborg IF