nyheder

Få 100 kr. live bet uden indbetaling på Superligaen

Nedtællingen er i gang! Superligaen er heldigvis snart tilbage! Torsdag den 28. maj kl. 19:00 for at være helt præcis, hvor AGF og Randers FC tager hul på Superligaens comeback.
 
De danske fodboldfans og oddsere vil nok uden tvivl sidde klistret til skærmen der. I den anledning har du nu mulighed for at få fingrene i et 100 kr. live freebet hos Unibet.
 

Unibet Superliga freebet
© Unibet

 

Sådan får du et live free bet


Det kræver hverken tilmelding til kampagnen eller en påkrævet indbetaling, for at du kan få det 100 kr. store live freebet fra Unibet. Du skal blot spille Superligaen. Det kræver dog, at du har en spillekonto hos Unibet. Hvis du ikke allerede har det, kan du lige nu se på mulighederne for at få en Unibet bonus.
 
Når du har gjort det – til minimum odds 1.40, så modtager du dit live freebet fra Unibet, som kan bruges til og med den 2. juni kl. 23:00.
 
Du skal være opmærksom på, at du ikke må bruge bonuspenge, freebets, profitboosters eller andre former for odds bonusser, når du placerer din indsats.
 

Kampprogrammet for comebackrunden


Det er værd at huske, at både AGF og Randers FC indleder comebacket med to kampe, da Superligaen genstartes med den udsatte kamp mellem de to klubber. Kampprogrammet for Superligaens comebackrunde ser således ud:
 
28.05 – 19:00 – AGF – Randers FC
29.05 – 19:00 – Silkeborg IF – FC Nordsjælland
31.05 – 18:00 – Esbjerg fB – AaB
01.06 – 14:00 – Randers FC – Hobro
 

Tre stærke spillemuligheder


For at du kan få fingrene i dit Superliga live freebet fra Unibet, skal du som nævnt spille 100 kr. på Superligaen til minimum odds 1.40. For at hjælpe dig godt på vej, så du udover betting bonussen også kan få en gevinst med på vejen, så har vi her tre stærke spilforslag til minimum odds 1.40. Her må du også spille kuponer, så ser på følgende spil:
 

Over 0,5 mål til AaB + over 1,5 mål i kampen mellem Silkeborg og FC Nordsjælland @ odds 1.42


EfB’s forsvar kan man sige meget om. Men effektivitet og rent bur er næppe nogle af de ord, som man vil bruge. Dertil kommer det, at AaB har scoret fire gange mod Esbjerg i hver af de seneste to opgør.
Lige så gæstfrie plejer Silkeborg at være, når de får besøg af FC Nordsjælland. Samtlige af de seneste fem indbyrdes opgør har haft fire eller flere scoringer.
 

FC Midtjylland vinder + X2 i Esbjerg – AaB @ 1.54


Det er top mod midter-bund, når FC Midtjylland kan sparke sig tættere på guldet, når AC Horsens kommer på besøg. Sidste Horsens-sejr over FC Midtjylland i en Superliga-kamp ligger tilbage i 2012. Behøver vi sige mere?
 

Lyngby over 0,5 mål @ odds 1.52


Den er lidt fræk den her, også selvom det er en single til odds 1.52. For Lyngby scorede nemlig ikke i de sidste to kampe før nedlukningen – eller i deres seneste møde med FC København. Lyngby har det dog bare tit med at få sneget en enkelt ind hos løverne.
 
Oddsene er opdateret mandag den 25. maj kl: 14:00. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder. +18 år.
 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
888Sport booster mesterskabskampen i Bundesligaen
næste artikel
Superligaen genstartes med boostet odds hos Mr Green