nyheder

Unibet: Scor håndboldjackpot på 300.000 kr.

Bare fordi de danske håndbolddamer næppe scorer guld eller noget i nærheden af det ved dette VM, så betyder det ikke, at det også skal gøre sig gældende for dig. Mange danske spillere har det med at miste interessen for de store slutrunder, hvis de danske landshold ryger tidligt ud. Men det kan faktisk vise sig at være indbringende for dig, hvis du fortsat holder interessen for kvindernes håndbold VM, selv hvis de danske damer ryger ud efter gruppespillet.
 
Unibet har en VM-jackpot på intet mindre end 300.000 kr. på spil, hvor alle Unibet-spillere under hele turneringen kan vinde præmier på 5.000 kr. stykket. Og ja, man kan også spille med om VM-jackpotten, hvis man allerede har en Unibet-konto. Kampagnen er nemlig ikke en Unibet velkomstbonus.

 

Unibet Haandbold jackpot
© Unibet

 

Scor dobbelt på VM-slutrunden

Du kan faktisk vinde to gange, når du vinder på dine bets på VM-slutrunden. Vinderne af denne Unibet betting bonus findes via lodtrækning, men for at få sit navn i puljen, kræver det, at du spiller på verdensmesterskaberne i damehåndbold.
 
Du behøver hverken bekymre dig om at foretage indbetalinger eller tilmelde dig til kampen om håndboldjackpotterne. For at optjene et lod skal du blot spille for 50 kr. på håndboldkvindernes VM. Her får du et lod, for hver gang du spiller 50 kr. Alle typer markeder på kampene tæller med – både pre-match og live, singler og kombinationer. Der er endda intet krav om minimumsodds.
 

300.000 kr. over to uger

Præmiepuljen fra den store håndboldjackpot er delt ud over to uger. Den første uge er der 200.000 kr. i præmiepulje, der fordeles til 40 heldige spillere. Her scorer hver af de 40 Unibet-spillere præmier på 5.000 kr.
 
Kampen om den første del af præmiepuljen er allerede i gang. Vinderne af de 40 gange 5.000 kr. trækkes mandag den 9. december. Anden del af jackpotpuljen, der består af 20 præmier på hver 5.000 kr., trækkes der lod om mandag den 16. december – altså dagens efter VM-finalen.
 

Husk Unibet julekalenderen

Hvis du slår vejen forbi Unibet for at spille med om den store håndboldjackpot, så bør du ikke snyde dig selv for også at åbne dagens låge i Unibets julekalender.
 
I lågerne i Unibet julekalenderen gemmer sig alt fra boostede odds og odds bonusser til Unibet bonusser til både casino og poker.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Fantastiske odds på Andy Ruiz Jr. vs. Anthony Joshua rematch
næste artikel
888 Sport: Få odds 81 på at United sikrer Liverpool mesterskabet