nyheder

Unibet: 40.000 kr. odds konkurrence til Håndbold VM 2015

Når VM i håndbold 2015 løber af stablen i Qatar, så tror Unibet fuldt og fast på at Danmark kan bytte deres to sølv medaljer ud til en af guld. For at gøre turneringen mere spændende så belønner Unibet de fem bedste odds spillere i løbet af VM med en samlet præmie på 40.000 kr. Der er også daglige gevinster på 500 kr. til den højst vindende odds kupon. Så spil med i Unibets VM odds konkurrence lige her!
 

Unibet Håndbold VM Odds Konkurrence
© Unibet Odds Konkurrence

 
For at deltage i Unibets VM håndbold odds konkurrencen skal du være have en konto – og for at åbne en konto får du 100 % bonus på dit første indskud hos Unibet.
 

Fordel for mobil betting via Unibets app.

Unibets odds konkurrence til VM i håndbold er ret simpel. Odds spillere får 1 point for hver vunden krone fra spil fra en computer, og 2 point for hver vunden krone på bets fortaget fra en mobil eller tablet. Unibet vil tydeligvis gerne have flere odds spillere til at benytte mobilen, så sign op via deres mobil, tablet eller bare på hjemmesiden, og få 1000 kr. i velkomstbonus – men hvis du skal spille, så benyt mobilen, hvor Unibet desuden giver 100 kr. gratis bet via mobil eller tablet.
 

Sådan får du point i Unibets odds konkurrence

Hvis du f.eks. spiller 100 kr. via din mobil på en odds kupon med et samlet odds på 2.00, så vinder du 200 kr. Det ganger du så med 2 (fordi det er et bet fra en mobiltelefon) og du får i alt 400 point til odds konkurrencen. Hvis du derimod spiller via din computer, så giver et bet på 100 kr. til odds 2.00 kun 200 point til samlingen. De fem odds spillere, der har fået flest point fra den 15. Januar til den 2. Februar deler gevinsten på 40.000 kr. med 15.000 kr. til nummer ét. Desuden belønnes den højest vindende odds kupon med en daglig gevinst på 500 kr.
 

Sådan deltager du i Unibet odds konkurrence til VM i Håndbold

  • For at deltage i Unibet odds konkurrence skal du tilmelde dig via deres hjemmeside.
  • Sign op på via deres hjemmeside og få 1000 kr. velkomstbonus.
  • Både single og kombinationsspil tæller med.
  • Du kan spille på alle sports markederne – ikke kun håndbold.
  • Kun vindende spil tæller med – cash-in spil er ekskluderet.
  • Alle bet skal være placeret inden 1. Februar kl. 23.59.

Du kan desuden se gratis håndbold VM hos Unibet på din mobil, tablet eller PC via deres samarbejde med TV2 Play, og hvis du allerede er kunde hos Unibet, men gerne vil benytte en velkomstbonus, så har vi samlet tre gode velkomstbonusser til Håndbold VM.

forrige artikel
Danmark – Argentina: odds 3.00 på dansk sejr hos Unibet
næste artikel
Scandic Bookmakers: 3 x odds bonus til weekendens sport