nyheder

Asian Handicap Bonus på EPL

Unibet varmer op til sæsonstarten i Premier League med en Asian Handicap Bonus. Sæt et 100 kr. Asican Handicap på én af kampene for den kommende Premier League runde og få 100 kr. i odds bonus fra Unibet. Husk at du skal sætte dit væddemål i dag onsdag d. 5 august.
 

Unibet tilbyder Asian Handicap Bonus til Premier League
© Unibet

 

Unibets odds bonus til Premier League

For at få gavn af Unibets Asian Handicap Bonus skal du først og fremmest sætte dit bet i dag den 5. August, og væddemålet skal placeres på en Premier League kamp. Du skal accepterer bonussen under ’Mine bonusser’ på din Unibet betting konto, og derefter skal du sætte minimum 100 kr. på et Asian Handicap Væddemål til en Premier League kamp. Når det er gjort, så modtager du en 100 kr. odds bonus fra Unibet.
 
For at få denne odds bonus til udbetaling har du 5 dage til at omsætte de 100 kr. tre gange til odds 1.40 eller derover. Unibets Asian Handicap Bonus er den oplagte mulighed for nye spillere til at afprøve den lidt avancerede betting form.
 
Få din Unibet Asian Handicap Bonus!
 

3 Tre trin til odds bonussen

  1. Accepter kampagnen under ’Min Konto’ – og sæt dit bet senest onsdag d. 5 august.
  2. Sæt et 100 kr. Asian Handicap bet på Premier League
  3. Unibet sætter automatisk 100 kr. odds bonus ind på din konto

Asian Handicap – kort forklaring

I odds og betting verden er Asian Handicap en utrolig populær spilleform, da den giver nogle ekstra udbetalingsmuligheder. Basalt set så er Asian Handicap en betting form, hvor bookmakeren har indført en kunstig føring til det svageste hold – ligesom et normalt handicap spil. Men imodsætning til andre odds-varianter som halvgarderinger, handicap-bets og doublechancen, så giver Asian Handicap spillere flere muligheder for at få indsatsen tilbage. Herunder kan du se hvilke udbetalingsmuligheder der findes ved Asian Handicap:
 

Asian Handicap Forklaring
 

1500 kr. Unibet Velkomstbonus

Hvis du er ny spiller og endnu ikke har åbnet en Unibet konto, så kan du i øjeblikket få markedets bedste velkomstbonus på hele 1500 kr. Unibets sign-up bonus er en såkaldt indbetalingsbonus, hvor bookmakeren matcher dit første indskud med en tilsvarende odds bonus op til 1500 kr. Bonussen er kun for nye spillere, som er over 18 og fra Danmark.

Om forfatteren

forrige artikel
Bet 1 Get 1: 100 kr. NordicBet Freebet
næste artikel
Premiere League Topscore Bonus