nyheder

Unibet: Vind en mio – hver uge!

Unibet sætter maks gas når det gælder de rigtig store puljer. Den super populære bookmaker giver rigtig store præmier væk i deres nye kampagne Bet-Time. Det er helt gratis at deltage hvis har oprette profil hos Unibet. BetTime konnkurencen går udpå at gætte rigtig minut i hvilket der bliver scoret. Du skal give dit bud på, i hvilket minut det første mål bliver scoret i 3 af Alka Superligaens topkampe. Du afgiver dit bud meget enkelt via appen og dine 3 bud sendes ind efter du har svaret på alle 3 spørgsmål. Du kan rette i dit bud helt frem til 2 min. før kampstart.

 
De er uden tvivl at man burde tage chancen. Præmierne er sindssyg. For at vinde hovedpræmien på 1 mio kroner, skal du ramme det eksakte minut for første scoring i alle 3 kampe i én runde i BetTime konkurrencen. Vinder du ikke hovedpræmien har du stadig chancen på sidegevinst på hele 10.000 DKK og en turneringspræmie på hele 50.000 DKK som ligger på højkant.

 

Unibet BetTime
© Unibet

 
Kom godt i gang hos Unibet. Det er helt enkelt for alle der har oprette bruger. Hvis du ikke har oprette pt. tag chancen med det samme og gør det. Det er gratis og du vil ikke gå glip af flere sindssyg gode kampagner.

 

Sådan kommer du i gang:

  • Opret en konto hos Unibet og log Ind
  • Klik på ”KOM I GANG”
  • Gæt hvornår det første mål bliver scoret i de 3 udvalgte kampe i Alka Superligaen
  • Du svarer ved at dreje hjulet rundt og derved sætte den tid, du gætter på. Herefter går du videre, indtil du har gættet på alle 3 kampe

Du kan derudover rette dine bude helt indtil to minutter inden kampstart. Sker der ændringer i holdopstilling eller ser det ud til at blive en særlig taktik, kan du rette op på dine bud.

 

Unibet velkomstbonus

Unibet er nok en af de mest populære bookmaker i Danmark og mon hele Skandinavien. Gode odds og et kæmpe tilbud af sportsgrene er ikke mindst en af grundene til dette. Samtidig giver Unibet en rigtig flot Unibet bonus som er på helt op på 1500 DKK. Opret dig i dag og prøv Unibet og dens gode udvalg. Gå ikke glip af startbonussen og spil hos Unibet.

forrige artikel
Betfair.dk: Forhøjede odds Brøndby IF mod FC Midtjylland
næste artikel
Bet365 Liveoddstilbud – Bayern mod Real