nyheder

Unibet: 500.000 kr. på spil i bettingmesterskaberne

Som om spændingen ikke er høj nok i forvejen til ATP-Finalen og Davis Cup, så har Unibet skruet en betting bonus sammen, som stiller 500.000 kr. på højkant til bettingmesterskabet. Her venter der alene 100.000 kr. til den kommende bettingmester.
 
Denne vilde odds bonus er både for nye og eksisterende spillere hos Unibet. Det eneste du skal gøre for at være med, er, at du kommer på banen – vel at mærke tennisbanen, for det er kun bestemte spil, der sikrer dig point til leaderboardet. Den store tennis odds kampagne er allerede skudt i gang, men bare rolig, du kan sagtens nå at smashe nogle gode gevinster og ranglistepoint hjem. Kampagnen løber nemlig til og med søndag den 24. november.

 

Unibet bettingmesterskab tennis odds
© Unibet

 

Sådan bliver du en betting champion

Skal de 100.000 kr. eller en del af den samlede præmiepulje være dine, så skal du læse med her, for sådan bliver du en betting champion:

  1. Klik dig ind på Unibet
  2. Hvis du ikke har en spillekonto hos Unibet, så skal du oprette en
  3. Login og tilmeld dig kampagnen

 
Når du har tilmeldt dig bettingmesterskaberne hos Unibet, skal du gøre følgende for at optjene point til ranglisten:

  1. Placer live eller pre-matchspil på ATP-finalen og/eller Davis Cup
  2. Dine spil skal minimum være til odds 1.40

 
Husk, det er kun de spil, som du vinder, der giver point til leaderboardet. Bruger du cash out-funktionen, så tæller disse gevinster ikke med i pointgivningen.
 

Sådan får du bedre bonus odds

Ud over at ramme vindende spil, så har du også andre muligheder for direkte at påvirke antallet af point – og dermed hvor store bonus odds du kan få.
 
Pointgivningen sker ud fra en formel, der hedder: Indsats x antal events x samlede odds. Det betyder, at jo større indsats du sætter, jo flere kampe du har på din kupon og jo højere dit samlede odds er, jo flere point får du, hvis du vinder. Rammer du rigtigt, kan det derfor være en stor fordel at spille kombinationer fremfor singler.
 

Spil med live på Unibet

Ikke nok med at du kan optjene point til ranglisten ved at spille live på kampene i ATP-finalen og Davis Cup, så kan du også følge kampene live på Unibet TV.
 
Det eneste det kræver, er, at du har en spillekonto hos Unibet. Har du ikke allerede det, kan du lige nu få 100% i Unibet Bonus op til 1.000 kr. Du skal blot indbetale minimum 40 kr. for at få fingrene i Unibets velkomstbonus.
 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
888 Sport: Boost dine odds på Chelsea – Crystal Palace
næste artikel
Unibet: Scor 400% + free bet på Danmarks EM-kampe