nyheder

Unibet bonus til Giro d’ Italia

Giro d’ Italia er for alvor kommet igang, og i weekenden venter der endnu to interessante etaper, hvor især søndag vil være underholdende for cykelfans. Spil 75 kr. på etapevinderen inden etapen starter, og få pengene retur, hvis dit valg ender som nummer 2 eller 3. Læs hvordan du kan spille med på Unibets odds bonus til Giroen.
 

Giro d' Italia Odds Bonus
© Unibet

 

1500 kr. velkomstbonus

Unibets bonus til Giro d’ Italia er forbeholdt kunder hos Unibet. Har du endnu ikke en betting konto hos Unibet, så kan du åbne én i dag og få en attraktiv velkomstbonus på op til 1500 kr. Unibets sign-up bonus er en 100 % fordobling af første indskud – sæt mellem 80 kr. og 1500 kr. i bonus.
 
Læs mere om Unibet 1500 kr. velkomstbonus.
 

Sådan får du et gratis spil på Giro’en

Unibets odds bonus til Giro d’ Italia er ret ligetil. Placer et væddemål til en værdi af 75 kr. på etapevinderen – vel at mærke inden etapen går i gang. Hvis dit valg ender som nummer 2 eller 3 på den pågældende etape, så refunderer Unibet din indsats som en odds bonus. Husk at melde dig til kampagnen online, og enhver bonus skal gennemspilles 1 x til odds 1.40 eller derover for at kunne blive udbetalt.
 

5000 kr. i odds bonus

Unibet har desuden en eksklusiv kampagnebonus kørende, hvor de giver nye kunder hele 5000 kr. i velkomstbonus. Det kræver dog at man er ny kunde og sætter 5000 kr. ind på sin Unibet konto, men så får man også fordoblet sit indskud, så man har 10.000 kr. at spille for. Dette tilbud er gyldig i en prøveperiode frem til den 6. Juni.
 
Sign-up hos Unibet og få 5000 kr. odds bonus her!

Om forfatteren

forrige artikel
Prøveperiode: Få 5000 kr. i Unibet Bonus
næste artikel
200 kr. Freebet på Manchester United – Arsenal