nyheder

Cash-back Bonus til Fodbold Firlinger

Spil på fire fodboldkampe, og hvis du misser én enkelt kamp, så giver Unibet dig indsatsen retur som en odds bonus. Læs her hvordan du får Unibets Cash-back odds bonus til betting på fodbold. Hvis du er ny kunde, så kan du også få en 1500 kr. velkomstbonus.

Unibet Cash Back Bonus til Fodbold Betting!
© Unibet

Unibet Velkomstbonus

For at gøre brug af Unibets cash-back bonus til Premier League, Superligaen, La Liga og alle de andre fodboldligaer, så skal du først og fremmest have en Unibet konto. Til nye kunder, som er 18 år eller mere og bosat i Danmark, giver Unibet muligheden for at benytte sig af en 1500 kr. velkomstbonus. Unibets sign-up tilbud er en 100 % bonus på første indbetaling. Unibets 1500 kr. startbonus er markedets største, men der gælder visse vilkår for at få odds bonussen til udbetaling.

Læs mere om Unibet velkomstbonus her.

Fodbold odds bonus

Nu er sæsonen ved at være i gang, og i den anledning sætter Unibet en ekstra garanti op, hvis man skulle misse ét bet på en fodboldkamp på en firlinger kupon. Spil for 100 kr. på minimum fire fodboldkampe, inden kampstart, til minimum odds 4.00, og hvis ét af de fire bets fejler, så refunderer Unibet din indsats. Følg disse tre simple skridt til Unibets Cash-back bonus.

  1. Log ind på din Unibet konto og tilmeld dig kampagnen
  2. Placer 4 væddemål pre-match på fodboldkamp til et samlet odds på minimum 4.00
  3. Hvis du kun misser én kamp, så får du din indsats retur.

Enhver refundering fra Unibet udbetales som en odds bonus. Denne odds bonus skal omsættes 3 gange, før de kan udbetales fra ens Unibet konto.

Massere af velkomstbonusser

Hvis du er på jagt efter en anden velkomstbonus, så har vi på bonus-betting.dk samlet alle dansk bookmakeres velkomst- og mobil bonusser i en oversigt, så du nemt kan sammenligne og vælge en odds bonus, der passer til dig.

Om forfatteren

forrige artikel
50 % ekstra bonus på Hobro-sejr
næste artikel
200 kr. freebet på Super Cup