nyheder

Unibet sender vinderen af den vildeste odds kupon til CHL-finalen

Kan du finde de bedste bets og højeste odds på Champions League og Europa League, så er dette en konkurrence for dig. Unibet udlover en billet i Champions League-finalen i Berlin til den spiller med det højeste vindende odds på sin odds kupon med Champions League og Europa League kampe.
 
Alt hvad du skal gøre for at deltage i denne vanvittige odds konkurrence er at sætte et kombinationsbet på europæiske kampe, og den med det højeste odds vinder en tur til Champions League-finalen. Hvis du endnu ikke er medlem hos Unibet, så kan du også benytte dig af en 1000 kr. velkomstbonus eller hvis du spiller via mobilen, så giver Unibet nye mobilkunder et 100 kr. freebet via mobil eller tablet.
 

Unibet kombi odds bonus
© Unibet Odds Bonus

 

Gavmilde gevinster på gode odds

Få at få succes i Unibets odds konkurrence skal du ramme de høje odds på Champions League og Europa Leauge. Hvis du gør det, så er der til gengæld også gevinster at hente. Efter hver runde med europæiske fodbold modtager spilleren med den højeste odds kupon en ekstra odds bonus på 2000 kr. Den samlede vinder af konkurrencen, som løber igennem hele gruppespillet, kommer til Champions League finalen, nr. 2 får fornøjelsen af Europa League-finalen og resten af top 10 får over 30.000 kr. til deling.
 

Sådan deltager du i Unibet Champions League odds konkurrence

  • Åben en konto hos Unibet, og modtag samtidig op til 1000 kr. i velkomstbonus (hvis du allerede er medlem, så spring dette skridt over)
  • Lav en odds kupon, som består af udelukkende Champions League og Europa League-kampe.
  • Placer minimum 50 kr. på din odds kupon.
  • Du deltager automatisk i konkurrencen om rundens kontante præmier
forrige artikel
NordicBet 2 x Freebet på Champions League
næste artikel
BET365 - bonus på kombi odds til Champions League