nyheder

400 kr. Freebet til Copa America Finalen!

Neymar, Messi & Suarez er alle samlet til Copa America slutrunden i Sydamerika, hvor nogle af de bedste fodboldnation kæmper om titlen som Sydamerikas bedste hold. Unibet byder ind med en ekstra odds bonus til odds og spil på Copa America. Spil på 5 kampe i turneringen, og få 400 kr. freebet til finalen.
 

Unibet Copa America Odds Bonus
© Unibet

 

Unibet 1500 kr. Velkomstbonus

Unibets bonus til Copa America 2015 er forbeholdt kunder, som i forvejen har en Unibet-konto. Hvis du er ny spiller hos Unibet, over 18 og åbner en konto, så kan du få op til 1500 kr. i velkomstbonus. Sæt mellem 80 og 1500 kr. ind på din Unibet-konto, og få 100 % i startbonus hos Unibet.
 
Læs mere om hvordan du kan få 1500 kr. i Velkomstbonus hos Unibet.
 

400 kr. Gratis Spil til Copa America Finalen

For at gøre brug af Unibets odds bonus til Copa America er der et par vilkår, som skal imødegås. Først skal du skrive dit brugernavn på kampagnesiden. Spil herefter på 5 single spil på Copa America kampe, og hvert bet skal være på minimum odds 1.40 og indsatsen er 75 kr. Både pre-match og live bets tæller med, og du kan spille på kampe frem til slutningen af den sidste semifinalekamp den 30. Juni. Når disse vilkår er imødegået, så får du et gratis spil på 400 kr. til Copa America Finalen.
 

Tre trin til Copa America odds bonus

  1. Tilmeld kampagnen online via linket
  2. Spil på 5 kampe (indsats: 75 kr. + odds: 1.40)
  3. Få et 400 kr. freebet til Copa America Finalen

Husk at Unibet har også livestream til Copa America 2015 – sign-up herunder.

Om forfatteren

forrige artikel
3 x Odds Bonus til Danmark – Serbien
næste artikel
Topscore Bonus til Copa America