nyheder

Unibet: Scor 400% + free bet på Danmarks EM-kampe

Danmarks afgørende EM-kvalifikationskampe står for døren. Kampen om de to pladser der giver adgang til næste sommers EM-slutrunde, er dog langt fra afgjort. Både Danmark, Irland og Schweiz kæmper her hårdt om at spille sig med i det sjove selskab.
 
Mens Irland blot mangler den afgørende kamp mod Danmark, har de danske drenge den fordel, at de forinden møder Gibraltar, hvor de med en sejr kan snuppe førstepladsen og dermed spille fordelen over på danske fødder. I den forbindelse har vi fundet to skarpe betting bonusser hos Unibet i form af en 400% indbetalingsbonus og et 100 kr. free bet.

 

Unibet Danmark EM Freebet
© Unibet

 

Indbetal 100 kr. – få 400 kr.

Vi støder alt for sjældent på dem, men når vi falder over dem, så skal de ikke gå til spilde. Vi taler selvfølgelig om odds bonusser på langt over 100%. Som oddser er der ikke meget, der er bedre, end når man scorer en god gevinst på en sejr til landsholdet. Det har du også mulighed for i forbindelse med Danmarks kampe mod Gibraltar og Irland.
 
Unibet giver her alle nye spillere hele 400% i velkomstbonus (Det er et alternativ til den almindelige Unibet velkomstbonus. Du kan frit vælge den bonus, som du ønsker, når du opretter en spillekonto), hvis du gør følgende:

  • Opret en Unibet-spillekonto
  • Indbetale mindst 40 kr. for at score indbetalingsbonussen (højst 100 kr.)
  • Modtag 400 kr. i betting bonus

 
Udover at du skal være over 18 år og bosiddende i Danmark, kræver din velkomstbonus fra Unibet blot, at du omsætter den seks gange til minimum odds 1.40, før du kan få gevinsterne derfra udbetalt.
 

Scor et free bet på de danske drenge

Firedoblingen af din første indbetaling er ikke alt, hvad du kan score hos Unibet på Danmarks kampe mod Gibraltar og Irland. Du kan nemlig også lige nu optjene et free bet på 100 kr.
 
For at du kan få fingrene i free bettet, skal du følge denne opskrift:

  • Opret en Unibet-konto (hvis du ikke allerede har en)
  • Placer et pre-match spil på 100 kr. på en af Danmarks to kampe (Danmark – Gibraltar / Irland – Danmark).
  • Dit pre-match spil skal minimum være odds 1.40
  • Kun singler tæller

 
Dagen efter du har gjort det, skal du logge ind på din Unibet-spillekonto. Her har du modtaget din free bet bonus på 100 kr., som du kan bruge på alt sport helt frem til og med den 17. december.

 
Dit free bet er underlagt et par regler og krav. Der er kun et free bet per spiller, ligesom gevinster fra dit free bet ikke inkluderer indsatsen.

 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Unibet: 500.000 kr. på spil i bettingmesterskaberne
næste artikel
888 Sport: Boost dine odds på Danmark og Irland