nyheder

Unibet.dk: Ekstra gevinster på kombinationsspil!

Hvis du har prøvet sports betting før er du velbekendt med de muligheder der er hvis du spiller multispil fremfor single væddemål. Selvom spørgsmålet oftest kan føre til stor diskussion iblandt spillerne er der uden tvivl større gevinst hvis du spiller på flere end blot et hold! Unibet som vi kender som en meget troværdig bookmaker har samme holdning er mener at du endda burde få endnu større gevinst på dine multispil! Efter egne udsagn skal du i år ikke lede andre steder, når du skal placere dine kombinationsspil – Unibet giver de bedste udbetalinger på alle fodbold-kombinationsspil.Gå ikke glip af denne bookmaker bonus – vi vil idag se nærmere på dette Unibet tilbud!
 


© Unibet
 

Profit boost på op til 30%

Spil multispil hos Unibet og få din ekstra gevinst oveni. Størrelsen på dit Profit Boost i procent vil afhænge af antallet af fodboldkampe, du har med i dit kombinationsspil. Du kan dog optjene op til 30% som maksimum i ekstra gevinster! Derudover er det meget at enkelt at deltage i denne kampagne fordi du slet ikke skal tilmelde dig. Ingen tilmelding kraves og du kan med det samme starte med at spille dine fodbold multispil. Profit Boosts er tilgængelige hver uge fra mandag klokken 00:00 til søndag klokken 23:59 og alle dine væddemål på spilkupon skal være odds 1.40 eller højere. Hvad venter du på? Spil fodbold multispil med det samme hos Unibet og få op til 30% som ekstra gevinst! Spil med det samme!
 
Sådan gør du:

  • Tilføj et pre-match kombinationsspil til din spilkupon. (Højeste tilladte indsats er 250 kr.)
  • Vælg dit Profit Boost fra drop down-menuen
  • Boost dine gevinster med op til 50.000 kr.
  • Alle pre-match spil på fodbold er gyldige i kampagnen.

 

Unibet velkomstbonus

Er du ikke allerede kunde hos Unibet kan du endda få velkomstbonus oveni i dette tilbud. Opret via vores hjemmeside og få glæde af en utrolig god Unibet bonus på op til 1.500 DKK! Som ny kunde har du mulighed for at score denne dejlige velkomstbonus på 100% op til 1.500 DKK! Overvejer du ny eller yderligere bookmaker giver det menig at se på vores side. Gå ikke glip af den bedste bookmaker bonus. Se hvad der passer bedst til dine behov og opret dig med det samme!
 

forrige artikel
Betfair.dk: Kan FC Barcelona rejse sig?
næste artikel
888sport.dk: Vind dobbelt - Europa ekstra!