nyheder

Unibet.dk: Få pengene igen hvis der er straffespark!

Vi er er vilde med sport her på siden og især er vi utrolig glæd for fodbold i al dens form. Om det er VM, EM, Premier League, Bundesliga, La Liga eller dansk Superliga. VI elsker fodbold dog er der en ting vi slet ikke kan lige. Vi kender alle følelsen, når et bet går op i røg på grund af en forsvarsfejl eller en forkert beslutning af dommeren – VAR eller ej. Til den sidste VM-slutrunde fra Rusland har der været et hav af VAR beslutninger som har ladt os tilbage med nogle undrende ansigter. Men det er slut nu fordi Unibet giver penge igen på alle tabende bets, hvor der bliver dømt straffespark!
 

Unibet bonus straffespark VAR
© Unibet

Op til 800 DKK retur

Der er langt tid siden at vi har været so begejstret over en odds bonus som gavner alle kunder. Lige meget om nye eller eksisterende kunder. Det som Unibet har lanceret er uden tvivl enestående. Tilbuddet gælder alle bets på alle kampe i Champions League og Premier League (England). Det er muligt at få pengene igen på gruppespillet og knockout-fasen af Champions League. Så kom i gang inden vi i morgen starter med Champions League fodbold. Blandt andet med Liverpool vs. PSG og Real vs. Roma.
 
Følgende markeder tæller med:

  • Første / Sidste målscorer
  • Korrekt målscore
  • Halvleg / Fuld tid
  • Scorecast

 

Sådan virker det

Som nævnt er dette en rigtig dejlig Unibet bonus som mange spillere vil få glæde af! Og der er endda mere: Unibet har yderligere stærke tilbud på alle de bedste ligaer og live streaming af de bedste europæiske ligaer – La Liga, Ligue 1, Serie A og Bundesligaen. Så hvad venter du på? Kom godt igang hos Unibet.

  • Inden kampen skal du placere et bet på et af de udvalgte markeder, der er nævnt ovenfor.
  • Unibet refunderer tabende bets mellem 50 DKK og 800 DKK, hvis der bliver givet et straffespark i ordinær tid.

 
Du kan forvente at få pengene på din konto i løbet af 48 timer.
 

Ny kunde og velkomstbonus!

Er du ikke allerede kunde hos Unibet og overveje du en ny eller yderligere bookmaker er Unibet uden tvivl en bookmaker som giver menig at holde øje med. Unibet har sat præg på det danske odds-kultur. Gode odds, mange sportskampagner, et kæmpe tilbud af sportsgrene og live transmission af enkelte kampe har været grund til dette. Samtidig giver Unibet en rigtig flot velkomstbonus som er helt op på 1500 DKK. Opret dig i dag og prøv Unibet og dens gode udvalg. Her på siden giver vi dig det bedste ud af de mange bookmaker der findes på det danske marked. Ligemeget hvad du har lyst til – se på vores betting bonus og få alle relevanter informationer for at få det meste ud af din betting oplevelse.

forrige artikel
Betfair.dk: Brøndby tager imod SønderjyskE
næste artikel
888sport.dk: Englands nr. 1 mod Frankrigs nr. 1!