nyheder

Sevilla vs Atletico: Få 25% ekstra i gevinst når du better live!

Vi glæder os til denne weekend og ser frem mod en del fodbold kampe fra hele Europa. Selvom Premier League aldrig holder pause vil vi i dag se lidt mere på den spanske La Liga og især et tilbud som er kommet fra Unibet. Bookmakeren som er kendt for at sætte fokus på det danske marked og som har fået god omtale pga. af deres live-streaming tilbud har nu lanceret dejlig betting bonus der giver dig mulighed for at få ekstra gevinst hvis du spiller live. I denne uge har Unibet valgt at give ekstra gevinst på ugens kamp mellem FC Sevilla og Atletico Madrid. Kampen spilles på søndag d. 06. januar i Sevilla og kan selvfølgelig ses live på Unibet TV. Husk: Unibet livestreamer kampe fra de bedste fodboldligaer hver dag, så du kan både spille på fodbold og se fodbold med Unibet TV. Det eneste, det kræver, er, at du har penge på din konto eller har spillet på den store kamp.
 

Unibet bonus live betting La Liga
© Unibet

 
Få glæde af en dejlig Unibet bonus der giver dig hele 25% ekstra gevinst på kampen mellem FC Sevilla og Atletico Madrid. Det er utrolig enkelt at deltage og du kampagnen gælder for både nye og eksisterende kunder. Få en dejlig profit boost hvis du spiller på denne topkamp fra den spanske liga. Sevilla ligger på tredje pladsen og Atletico på anden plads. Udeholdet fra den spanske hovedstad har ikke tabt en kamp siden nederlaget i Champions League mod Borussia Dortmund d. 24 oktober 2018. På modsat side står der Sevilla som nok vil give fuldgas efter at man kun spillede uafgjort i sidste runde mod Leganes. Glæde dig til en utrolig god kamp og fantastik odds bonus!
 
Sådan gør du:

  • Tilføj et live bet til din spilkupon
  • Vælg dit 25% Live Profit Boost
  • Kun live spil på kampen mellem FC Sevilla og Atletico Madrid tæller

 
Du kan få ekstra gevinst på op til 10.000 DKK og den maksimale indsats er 250 DKK. Husk at min. odds er på 1.40!
 

Unibet velkomstbonus

Er du ikke allerede oprette bruger hos Unibet kan du bruge dagens tilbud for at gøre dette. Unibet er kendt for at være en meget troværdig og god bookmaker. Unibet har sat præg på det danske odds-kultur. Gode odds, mange sportskampagner, et kæmpe tilbud af sportsgrene og live transmission af enkelte kampe har været grund til dette. Samtidig giver Unibet en rigtig flot velkomstbonus som er helt op på 1500 DKK på din første indbetaling. Opret dig i dag og prøv Unibet og dens gode udvalg. Gå ikke glip af denne bonus og spil hos Unibet.dk.

Om forfatteren

forrige artikel
Odds boost: City vs. Liverpool & Pep vs. Klopp!
næste artikel
Betfair oddsboost: Spil på FC Barcelona mod Getafe!