nyheder

Få vildt UNIBET odds boost på EM 2016

Mandagen byder på kampe, hvor flere af EM slutrundens helt store nationer og profiler omsider kommer i kamp. Vi på Bonus-Betting.dk glæder os ufatteligt til, at følge alle de tre mandagskampe til EURO 2016. Hos Unibet gør de det samme og tilbyder dig rigtig fornuftige forhøjede odds på dagens kampe. Læs meget mere herunder.
 
Vores svenske brødre skal i aften i kamp mod Irland og det skal blive særdeles spændende og se, hvorvidt Zlatan har fået målstøvlerne skruet ordentligt på – og om han dermed kan give svenskerne en god start på Europamesterskaberne i fodbold 2016. Herudover skal også både Italien og de regerende Europamestre fra Spanien i aktion i løbet af dagen og aftenen. Der er med andre ord lagt op til en fodbolddag af de helt store.
 

faa flot odds boost paa em 2016 hos unibet hver dag
© Unibet

 
Hos bookmakeren Unibet kan du lige nu score helt fantastisk forhøjede odds på dagens EM kampe. For eksempel kan du få følgende odds:
 

Spanien-Tjekkiet

  • Halvleg/Fuldtid: Uafgjort/Spanien – odds 5,00

 

Irland-Sverige

  • Zlatan til at score, når som helst – odds 5.50

 

Belgien-Italien

  • Italien til at vinde til nul – odds 6.00

 
Der er virkelig en gylden mulighed for, at vinde fantastisk gode gevinster på disse og andre af dagen kampe. Unibet byder ind med mange flere forhøjede odds – som du kan læse om ved, at klikke på billedet ovenfor.
 

Opret dig hos Unibet og få bonus!

Unibet er en af de mest populære odds udbydere på det danske marked – og de er de naturligvis ikke uden grund. Når du er kunde hos Unibet får du altid et enormt udvalg af spændende og gode odds på snart sagt enhver tænkelig sportsbegivenhed. Samtidig tilbydes alle nye kunder også den særdeles fine Unibet odds velkomstbonus som er på op til 1500 kr. Der er derfor ALLE gode grund til, at du opretter dig som kunde hos Unibet og placerer dine odds på EM 2016!
 
Ledte du efter odds bonus på EM 2016?
 

Om forfatteren

forrige artikel
BETFAIR TILBUD: Få odds 5,00 på Spansk EM sejr over Tjekkiet!
næste artikel
Betfair giver odds 4,00 hvis Frankrig vinder over Albanien til EM!