nyheder

Vind en tur til EM i Frankrig

Spil for 100 kr. på Portugal – Danmark og deltag i Unibets betting konkurrence, hvor du kan vinde en tur for to personer til at se Danmarks åbningskamp ved EM i Frankrig. Hvis blot du spiller for 100 kr. pre-match på kampen hos Unibet er udover muligheden for hovedpræmien – en tur for to til EM – garanteret et 50 kr. gratis live bet hos Unibet.
 

Unibet bonus til Portugal – Danmark

Unibets betting bonus til Danmarks sidste EM Kvalifikations kamp er sådan set delt i to. For at deltage skal du spille for minimum 100 kr. pre-match på odds 1.40 eller højere på et af de mange betting markeder til Portugal – Danmark. Dette bet kvalificerer dig automatisk til et gratis 50 kr. live bet, som vil være tilgængeligt fredag d. 9. Oktober – altså efter kampen.
 

Unibet Danmark Bonus til EM i Frankrig
© Unibet

 
Udover et gratis live bet vil du med et 100 kr. væddemål på Portugal – Danmark også deltage i konkurrencen om 3 x 2 pakker til EM samt 10 Roligan-pakker, der består af merchandise til en værdi af 750 kr. Alle der placerer 100 kr. væddemål deltager, og der trækkes lod om vinderne.
 
En EM-pakke betsår af:

  • 2 billetter til Danmarks åbningskamp
  • 5.000 kroner i lommepenge
  • Fly til nærmeste lufthavn
  • 2 nætter på 4-stjernet hotel

Unibet tror på Danmark

Allerede nu vil den kvikke odds spillere stille spørgsmålet: ’hvilken kamp er det Unibet vil sende danske odds spillere til, Danmark er endnu ikke kvalificeret..?’ Men bare rolig. Skulle Danmarks deltagelse glippe, så vil Unibet sende vinderen til en anden af de mange spændende kampe. Hvis du også tror på Danmark, og gerne vil deltage i konkurrencen, så kan du få hele 1500 kr. i velkomstbonus hos Unibet.
 
På bonus-betting.dk kan du finde en odds bonus til EM 2016 i Frankrig ved at klikke på linket.

Om forfatteren

forrige artikel
Odds 6.00 på Danmark scorer imod Portugal
næste artikel
NordicBet bonus til Danmarksserie betting