nyheder

Unibet: Spil 100 kr. på FIFA og få 100 kr.

Det kan godt være, at alverdens fodboldligaer ligger stille lige nu, men bolden ruller skam stadig – denne gang kun på skærmen. Der er nemlig stadig god gang i esportens verden og især FIFA.
 
Selvom fodboldligaerne er lukket ned, så betyder det ikke, at der ikke er hverken et freebet eller en betting bonus at hente hos Unibet, der lige nu er ude med et stærkt esporttilbud til alle spillere.
 
Lige nu kan du nemlig få et freebet på 100 kr., hvis du blot spiller 100 kr. hos Unibet.
 

For alle spillere


Der er hverken tale om en Unibet velkomstbonus eller en anden form for registrerings- eller indbetalingsbonus. Freebettet fra Unibet på 100 kr. er nemlig til alle Unibet-spillere og kræver hverken en indbetaling eller en tilmelding.
 

Unibet-fifa-esport
© Unibet

 

Unibet-spiller: Sådan får du et 100 kr. freebet


Placerer du et bet på minimum 100 kr. på FIFA esport inden søndag den 12. april kl. 23:59, så er det 100 kr. store freebet fra Unibet dit. Dit FIFA-spil skal blot være på minimum odds 1.40, for at det kvalificerer sig til, at du kan få det gratis spil.
 

Ikke Unibet-spillere: Sådan får du et 100 kr. freebet


Hvis du ikke allerede har en spillebruger hos Unibet, så betyder det ikke, at du skal gå glip af et freebet. Du skal blot gøre følgende:
 

  1. Klik dig ind på Unibet
  2. Opret en Unibet-bruger
  3. Indbetal minimum 100 kr.
  4. Spil minimum 100 kr. på FIFA esport til mindst odds 1.40

 
Uanset om du vinder eller taber på dit FIFA-bet, så venter der efterfølgende et freebet på 100 kr. fra Unibet. Mens dit spil på minimum 100 kr. skal være på FIFA esport, så gælder dit freebet til al sport.
 
Du skal huske at bruge dit freebet fra Unibet indenfor syv dage, da det ellers udløber. Det er vigtigt, at du som ny spiller ikke har en aktiv Unibet velkomstbonus, eller for den sags skyld en anden form for aktiv Unibet odds bonus, da dit FIFA-odds ikke tæller, hvis det er sat med enten bonuspenge eller et freebet.
 
Husk altid at læs de gældende regler og vilkår inden du accepterer en odds bonus eller laver konkrete bets ud fra en given oddskampagne.
 
Om der er tale om en forfremmelse af esportsfodbold til rigtig fodbold, er måske et spørgsmål om, hvordan man ser på de, men du finder nemlig FIFA esport på Unibet under ”Fodbold” og derefter ”Esports FIFA”. FIFA esport er ikke at finde under ”Esport” i menupunktet.
 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Boost dine odds med Betfairs samme kamp multispil
næste artikel
NFL Draft 2020: Her får du de bedste odds