nyheder

Unibet.dk: Europæisk fodbold forsikring

Topklubberne er tilbage i ilden og skal kæmpe om de resterende pladser til semifinalerne. Både i UEFA Champions League og Europa League står der top kampen i kalenderen og vi kan glæde os til vild gode og spændene kampe! Hos Unibet som vi kender og roser for deres gode tilbud og kampagner giver dig i anledning af de kommende kampe i Champions League og Europa League som spilles mellem den 10. og 12. april en forsikring hvis kun én kamp misser din kupon. Vi kender nok alle til den følelse hvis bare én kamp er skyld i, at dit kombinationsspil falder til jord. Dette har Unibet.dk nu ændret og giver dig et 100 DKK freebet hvis et af dine bets rammer ved siden af!
 

Unibet forsikring Europa
© Unibet
 

100 DKK som free bet

Hvis du ikker allerede er kunde hos Unibet giver det god mening at bruge denne kampagne som anledning. Hvis du er på udgik efter en ny bookmaker kan du på vores side finde en bonus sammenligning for hele det danske marked. Uden tvivl er Unibet en af de bookmaker som vi anbefaler med god samvittighed. Se dog selv nærmere på vores odds bonus side. Ovenfor nævnte er nok et af de tilbud som mange af os har ventet på. Vi kender alle sammen denne følelse hvis blot en kamp skrotter alt. Unibet giver dog nu sikkerhedsnet til de kommende kampe der spilles mellem den 10. og 12. april. Hvad venter du på? Øg spændingen og tag brug af Unibets europæisk fodbold forsikring!
 
Sådan gør du:

  • Placér et pre-match 1×2 bet på Champions League og Europa League kampene
  • Mindst 4 kampe skal være på kuponen
  • Kampene skal spilles mellem den 10. og 12. april
  • Hvis kun én kamp misser får du et 100 DKK free bet.

 
Husk: Minimumsindsats er på 100 DKK og minimum samlet odds skal være på 5.00!
 

Unibet velkomstbonus

Unibet har sat præg på det danske odds-kultur. Gode odds, mange sportskampagner, et kæmpe tilbud af sportsgrene og live transmission af enkelte kampe har været grund til dette. Samtidig giver Unibet en rigtig flot Unibet bonus som er helt op på 1500 DKK. Opret dig i dag og prøv Unibet og dens gode udvalg. Gå ikke glip af bookmaker bonus og spil hos Unibet.dk.

forrige artikel
Bwin.dk: Spil på Real Madrid vs. Juventus!
næste artikel
Nordicbet.dk: Gratis spil på NBA eller NHL