nyheder

Unibet inviterer til fodbold bonus fest på CL og EL kampe!

I en fodbolduge af de helt store venter der adskillige fodboldmæssige lækkerbiskener på fodboldfans over hele verden. Såvel tirsdag som onsdag og torsdag kan man som fan af verdensklassefodbold rolige læne sig tilbage i sofaen og bare nyde stjernernes ekvilibrisme på grønsværen. Hos bookmakeren Unibet gør de yderligere deres til, at det bliver en rigtig spændende uge; dette gør de med deres ”Tre-Trins-Raket” bestående af 3 fantastiske tilbud på kampene som spilles tirsdag, onsdag og torsdag!
 

Tirsdag – ODDS BOOST PÅ REAL MADRID – WOLFSBURG

Allerede i aften kan du hos Unibet få boostede odds på kampen mellem Real Madrid og Wolfsburg. Hvis det er Real der trækker det længste strå og samlet går videre tilbyder Unibet odds 4,50 – ikke dårligt overhovedet!
 
Alt du skal gøre er at spille mindst 100 kr. på, at den spanske kongeklub går videre – væddemålet skal være et single pre-match og placeres senest tirsdag d 12. april kl 20.30. Klik på billederne nedenfor og VIND NU!
 

stort odds boost paa champions league 2016 hos unibet
© Unibet

 

Onsdag – RISIKOFRIT LIVE ODDS VÆDDEMÅL PÅ ATL. MADRID – BARCELONA

Unibet tilbyder dig på denne kamp et 200 kr. risikofrit live odds væddemål – alt du skal gøre er at aktivere tilbuddet under ”Bonustilbud” på din konto og derefter omsætte for 200 kr på livebetting til minimum odds 1,40. Herefter modtager du øjeblikkeligt dit risikofrie livespil.
 

faa 200 kr risikofrit live odds hos unibet pa champions league 2016 hos unibet
© Unibet

 

Torsdag – FÅ 500 KR I BONUS PÅ EUROPA LEAGUE

Du kan på denne dag få en bonus på 500 kr. ved at spille på Europa League kampene. Alt du skal gøre er, at lave én pre-match kupon hvor ALLE fire Europa League kampe er på (1X2). Hvis du rammer alle fire resultater rigtigt kvitterer Unibet med en bonus på flotte 500 kr.
 

scor 500 kr i bonus paa europa league 2016 hos unibet
© Unibet

 
Unibet har virkelig lagt sig i selen for, at tilbyde noget helt særligt til både nye og eksisterende kunder og hvis du ikke allerede er overbevist, så læs meget mere om Unibet og den flotte og gavmilde Unibet velkomstbonus her på sitet.
 

Opret dig nu og få markedets største odds bonus

Der er al mulig grund til, at du opretter en konto hos Unibet, hvis du ikke allerede er kunde. Unibet tilbyder den pt største velkomstbonus på helt op til 1500 kr. når du foretager din allerførste indbetaling. Du kan læse mere om Unibets bonustilbud – og alle andre danske bookmakeres bonustilbud i vores store odds bonus sammenligning!

Held og lykke – også til de spillere som har sofaen som deres ”hjemmebane”!

Om forfatteren

forrige artikel
Få Risikofrit væddemål på CL hos Bet365
næste artikel
888Sport - vanvittigt høje odds på "The New Firm"