nyheder

Unibet.dk: Free Bet til Champions League finalen!

Om ikke længe starter UEFA Champions League finalen 2018. Vi ser med glæde til Kiev hvor to af Europa største hold møder hinanden. På den ene side Jürgen Klopps Liverpool og på modsat side Zinedine Zidanes Real Madrid. En kamp vi alle ser frem til og som uden tvivl vil blive en seværdig finale. Det er næsten klar at du i denne anledning kan score vild gode bonusser til UEFA Champions League finalen 2018. Vi vil i denne omgang se på en Unibet bonus. Bookmakeren giver dig i denne omgang et freebet på 50 DKK til alle spil på finalen!
 

Unibet Champions League tilbud
© Unibet
 

Unibet giver free bet

Unibet som vi har lært at kende med mange tilbud til næsten alle sportsgrene er altid garant for at levere dejlige bonusser og kampagner. Tilbud gælder både nye og eksisterende kunder. Overvejer du Unibet som din ny bookmaker og har du ikke allerede oprette bruger burde du så på vores bookmaker oversigt. Her finder du alle nyttige informationer og tips angående betting og bonusser i Danmark. Lad os dog se på nævnte gratis bet tilbud til UEFA Champions League finalen 2018.
 

Gratis spil til finalen

Få dit free bet på 50 DKK til kommende UEFA Champions League finale mellem Liverpool og Real Madrid. Du skal blot vælge et væddemål til finalen med minimum odds på 3.0. Du bestemmer selv om du spiller før kampstart eller live – derudover er det lige meget hvilket spil du vælger (1X2, kamp-kombinationsvæddemål, målscorer osv.) Lyder dette ikke nemt? Hvad venter du på? Spil med det samme og få glæde af dit Unibet free bet!
 
Sådan gør du:

  • Vælg et væddemål til Champions League Finalen
  • Aktiver dit 50 kr. free bet på bet slippen
  • Placér dit væddemål og nyd kampen!

 
Det gode er du bestemmer selv, præcis hvad du vil spille på 1X2, første målscorer, asian handicap osv. husk blot at alle spil på din kupon skal overholde kravet til min. odds på 3.0!
 

 

Unibet velkomstbonus

Unibet har sat præg på det danske odds-kultur. Gode odds, mange sportskampagner, et kæmpe tilbud af sportsgrene og live transmission af enkelte kampe har været grund til dette. Samtidig giver Unibet en rigtig flot Unibet bonus som er helt op på 1500 DKK. Opret dig i dag og prøv Unibet og dens gode udvalg. Gå ikke glip af bookmaker bonus og spil hos Unibet.dk.

forrige artikel
Betfair.dk: Vinder Brøndby IF på udebane?
næste artikel
Spil på Champions League-finalen hos bet365!