nyheder

Unibet.dk: Free Bet til Giro d´Italia!

Unibet vender tilbage med et fantastik tilbud som gælder alle der går op i cykling. Som stolt Platinum Sponsor af Giro d´Italia kan du opleve spændingen ved spille på en stor klassiker i cykling. Unibet som tidligere allerede har lanceret tilbud med fokus på sportsgrene som har høj popularitet i Danmark og nabolandene har nu en kampagne kørende til alle der er vilde med cykling og især Giro d´Italia. Bookmakeren som er kendt for et kæmpe sportsmarked med et hav af live billeder til næsten alle store sportsbegivenheder giver dig et fremragende tilbud. Er du på udgik efter en ny bookmaker eller ønsker du blot at se hvad andre bookmaker byder på. På vores side finder du en bonus sammenligning for hele det danske marked. Unibet er en af de bookmaker som vi anbefaler med god samvittighed. Se dog selv nærmere på vores odds bonus side.
 

Unibet Giro d´Italia 2018
© Unibet
 

Få Free Bet på din favorit

Unibet har øget antallet af bets til kommende Giro. Udover at du kan spille på vinderen af hver etape, kan du også vælge, hvilken af to ryttere der vinder ’head to head’ og selvfølgelig kan du spille hvem der vinder Giro d´Italia 2018! Du kan modtage lækkert Unibet Bonus hvis spiller på vinderen af Giro´en og hver dag din rytter er i den lyserøde trøje, vil du få Free Bet på 20 DKK!
 
Lyder dette ikke smart? Hvad venter du på?! Spil med det samme hos Unibet.dk!
 
Sådan virker det:

  • Tilmeld dig kampagnen
  • Spil på vinderen af Giro d’Italia 2018 (inden løbets start)
  • Når din rytter kører i den lyserøde trøje, får du et free bet på 20 DKK.

 
Husk der er min. indsats på 100 DKK og du vil modtage dit Free Bet den efterfølgende hverdag inden kl. 16.00!
 

Unibet velkomstbonus

Unibet har sat præg på det danske odds-kultur. Gode odds, mange sportskampagner, et kæmpe tilbud af sportsgrene og live transmission af enkelte kampe har været grund til dette. Samtidig giver Unibet en rigtig flot Unibet bonus som er helt op på 1500 DKK. Opret dig i dag og prøv Unibet og dens gode udvalg. Gå ikke glip af bookmaker bonus og spil hos Unibet.dk.

forrige artikel
Betfair.dk: Hvem booker billet til finalen?
næste artikel
Nordicbet.dk: Er du klar til VM? Vind op til 5 millioner!